Kom je onze wereld ontdekken? Hieronder vind je een overzicht van al onze openstaande vacatures.

Bij KLM Health Services zijn we vaak opzoek naar nieuw talent. Op deze pagina vind je het actuele overzicht van al onze openstaande vacatures.

Als doktersassistent ben je het gezicht van het gezondheidsplein voor zowel de zakelijke als de particuliere markt worden hier de medische keuringen verzorgd. Jouw kwaliteiten liggen op medisch en administratief vlak en je bent een vriendelijke verschijning voor onze diverse klantenkring. De standplaats voor je werk is Schiphol-Oost maar we keuren ook in Den Haag en diverse andere locaties.

Schiphol-Oost, Den Haag        Parttime of fulltime        KHS

Bekijk de hele vacature                                            

De functie van Paramedicus bij Executive Health Management is een duizendpoot functie van de bovenste plank! Je hebt te maken met verschillende cliënten die in het topsegment werkzaam zijn. Met je gastvrije klant/ clientgerichte werkhouding laat je iedere cliënt zich welkom en op het gemak voelen. Naast dat je de paramedische handelingen vlekkeloos uitvoert, ben je ook inzetbaar als gastvrouw/heer en kun je bijspringen met administratief ondersteunende werkzaamheden. Al met al een bijzondere functie in een bijzondere omgeving!

Hoofddorp          Parttime          EHM

Bekijk de hele vacature                                                     

Als keuringsarts houd je je bezig met het verrichten van verschillende soorten keuringen zoals wettelijk verplichte keuringen, risicogerichte keuringen en persoonlijke leefstijlkeuringen. In deze functie werk je nauw samen met dokterassistentes, oogmeetkundigen en het secretariaat.

Bekijk de hele vacature                                            

Als keuringsarts houd je je bezig met het verrichten van verschillende soorten keuringen zoals wettelijk verplichte keuringen, risicogerichte keuringen en persoonlijke leefstijlkeuringen. In deze functie werk je nauw samen met dokterassistentes, oogmeetkundigen en het secretariaat.

Schiphol-Oost en Den Haag       Fulltime          KHS

Bekijk de hele vacature                                                  

KLM, wie kent de blauwe vliegtuigen niet die de hele wereld over gaan en de trots van Nederland vertegenwoordigen. De piloten worden met regelmaat opnieuw gekeurd om te kunnen voldoen aan de strenge eisen op het gebied van hun gezondheid. Wij, KLM Health Services, zijn specialist op het gebied van vliegmedische keuringen. Er worden per jaar enkele duizenden keuringen verricht.

Schiphol-Oost          Parttime of fulltime         KHS

Bekijk de hele vacature                                            

We zijn op zoek naar een Hoofd Vliegmedische keuringen om ervoor te zorgen dat al deze verschillende keuringen, waar je eindverantwoordelijke voor zal zijn, goed verlopen.

Schiphol-Oost        KHS

Bekijk de hele vacature                                            

Een wereld gaat voor je open als bedrijfsarts bij KLM Health Services. Een veelzijdige functie binnen een professioneel team van bedrijfsartsen en met een breed spectrum aan hulpvragen voor een zeer diverse doelgroep binnen KLM; van piloot en stewardess tot medewerker Cargo en Boeing Engineer. Zo kom je nog eens ergens!

Voornamelijk op Schiphol          Parttime of fulltime          KHS

Bekijk de hele vacature                                            

Een wereld gaat voor je open als bedrijfsarts bij KLM Health Services. Een veelzijdige functie binnen een professioneel team van artsen met een breed spectrum aan gezondheidsvragen voor een zeer diverse doelgroep binnen o.a. KLM; van piloot en stewardess tot medewerker Cargo en Boeing Engineer. Zo kom je nog eens ergens!

Bekijk de hele vacature                                            

Samen met een team van Arboverpleegkundigen en (bedrijfs)artsen het verschil maken in de gezondheid van o.a. piloten, stewardessen en medewerkers Cargo van KLM? In deze veelzijdige functie bij KLM Health Services begeleid je medewerkers, leidinggevenden én werkgevers met een breed spectrum aan gezondheidsvragen voor verzuim en herstel. Kom je onze wereld ontdekken?

Schiphol-Oost          Parttime of fulltime          KHS

Bekijk de hele vacature                                            

Samen met KLM wordt gewerkt aan een herontwerp van het verzuimproces, waarbij in het begin van verzuim op basis van triage wordt vastgesteld of een interventie van een arboverpleegkundige òf een bedrijfsarts nodig is. De functie van arboverpleegkundige is nog in de beginfase binnen KLM Health Services. Je triageert en geeft advies tijdens verzuimconsulten. Je bent casebegeleider en begeleidt de managers in hun verzuimaanpak.

Bekijk de hele vacature             

De Travel Clinic van KLM Health Services is dé specialist op het gebied van reizen, gezondheidsrisico’s en preventie. De Travel Clinic is een belangrijke stop op weg naar de bestemming van veel mensen die via Schiphol vliegen. Het personeel geeft adviezen aan reizigers, expats, buitenlandse hulpverleners en vliegend personeel van grote luchtvaartmaatschappijen en verzorgt daarnaast hun vaccinaties. Wij zijn op zoek naar een verpleegkundige die met zijn/haar enthousiasme en kennis van tropische ziektes kan bijdragen aan een top dienstverlening.

Schiphol-Oost          KHS

Bekijk de hele vacature                                            

De HR afdeling is altijd het kloppende hart van een groot bedrijf en zo niet anders bij KLM Health Services, hier worden tenslotte alle belangrijke zaken geregeld omtrent contracten, persoonsgegevens, salarissen en recruitment. We zijn hierin op zoek naar een assistent die ons minimaal een half jaar kan ondersteunen.

Schiphol-Oost          Parttime          KHS

Bekijk de hele vacature                                            

Airport Medical Services is verantwoordelijk voor de medische dienstverlening op de luchthaven Schiphol aan de miljoenen reizigers, duizenden werknemers en honderden bezoekers, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Dat doen wij met een betrokken team van artsen, verpleegkundigen, ambulancepersoneel en stafmedewerkers.

Schiphol          Parttime          AMS

Bekijk de hele vacature                                                    

Ben jij in staat om uitstekend je klanten te helpen van over de hele wereld? Heb je ervaring met de logistieke processen van de apotheek en het klaarmaken van bestellingen? Ga je hierbij nauwkeurig te werk? Wellicht is dan een functie van apothekersassistent in onze apotheek op de bruisende luchthaven Schiphol iets voor jou!

Schiphol Centrum         Parttime          KHS

Bekijk de hele vacature