Inentingen Israël: welke vaccinaties heeft u nodig?

Gaat u op vakantie naar Israël? Houdt u dan rekening met gezondheidsrisico’s. Wij raden voor Israël inentingen aan, ook al zijn deze niet verplicht. Welke specifieke vaccinaties u voor uw vakantie in Israël nodig heeft, is afhankelijk van de plekken die u gaat bezoeken en de duur van uw verblijf in het ‘beloofde land’. De verpleegkundigen van KLM Health Services vertellen u graag welke vaccinaties Israël van u vraagt en hoe u goed voorbereid naar dit schitterende land kunt vertrekken.

Israël ligt in het Midden-Oosten en kent een Middellandse Zeeklimaat en in de Negev een woestijnklimaat. Het land heeft een rijke historie die op veel plekken nog letterlijk tastbaar is. Hoogtepunten in Israël zijn de heilige steden als Jeruzalem, de mystieke woestijnen, de Dode Zee en het kosmopolitische Tel Aviv. Wat  u ook gaat doen in Israël, bescherm u goed tegen verschillende infectieziektes, dengue muggen en de sterke zon. Maak hier direct een afspraak met één van onze verpleegkundigen.

Vaccinaties Israël: veel voorkomende risico’s

Er komen in Israël diverse infectieziektes voor waartegen u waarschijnlijk niet weerbaar bent. Vaccinaties kunnen u hiertegen beschermen. Bekijk hieronder de lijst met de meest voorkomende gezondheidsrisico’s en ziektes in Israël en lees welke specifieke inentingen Israël van u vraagt.

Dengue

In dit land komt dengue koorts of knokkelkoorts voor. Bescherm je overdag goed tegen muggenbeten. Laat je adviseren door een deskundig reizigersverpleegkundige van KLM Health Services.

DTP

Een DTP vaccinatie wordt aanbevolen voor alle reizigers naar dit land. Laat je adviseren door een deskundig reizigersverpleegkundige van KLM Health Services.

Hepatitis A

Een Hepatitis A vaccinatie wordt aanbevolen voor alle reizigers naar dit land. Bespreek met een reizigersverpleegkundige van KLM Health Services of je deze vaccinatie nodig hebt.

Rabiës

In dit land kan rabiës (hondsdolheid) bij zoogdieren voorkomen. Vermijd contact met zoogdieren. Bespreek met een reizigersverpleegkundige van KLM Health Services of u deze vaccinaties nodig hebt.

Gezond op reis naar Israël: bereid u voor met onze tips

Maak uw reis naar Israël zo aangenaam mogelijk en kom niet voor verrassingen te staan. Onderstaand vindt u handige tips om u voor te bereiden op uw reis.

Met het ‘Dokter mee op reis’-service abonnement van KLM Health Services kunt u 24/7 bellen, mailen, sms’en of Whatsappen met een deskundige van KLM Health Services. Niet alleen bij noodgevallen, maar ook bij twijfel. Kies voor ‘Dokter mee op reis’.

Onschuldige zaken als voedsel, water en zon kunnen in het buitenland een risico vormen voor uw gezondheid. Welke maatregelen kunt u nemen om deze gezondheidsrisico’s te verminderen? Lees het in onze tips voor op reis.

Met een reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken kunt u zich voorbereiden op veiligheidsrisico’s tijdens een buitenlands verblijf. Buitenlandse Zaken vermeldt in een reisadvies bijvoorbeeld welke gebieden veilig zijn en naar welke gebieden u niet moet reizen. Soms zijn er veiligheidsrisico’s. Wees dan alert of reis alleen naar het land als dat echt noodzakelijk is. Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft een centraal telefoonnummer voor reizigers dat 24/7 bereikbaar is. Het telefoonnummer is: +31 247 247 247.

Vaccinatie voor Israël inplannen? Maak nu een afspraak!

Je inentingen voor Israël regel je gemakkelijk door meteen online een vaccinatie afspraak te maken. Bekijk hier het overzicht van onze Travel Clinics. Heb je andere vragen over een vaccinatie voor Israël? Hier vind je de veelgestelde vragen die wij ontvangen over reizen en vaccineren.  Staat je vraag hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Vaccinatie nodig voor de bovenstaande risico's?

Afspraak maken

Reisartikelen

Bestel direct online