Medische keuring locatie Schiphol-Oost

In Gebouw 133 op Schiphol-Oost vindt u één van de keuring locaties van KLM Health Services. U kunt hier terecht voor diverse medische keuringen. Maak direct een afspraak voor een keuring.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur. Bij de keuring locatie Schiphol-Oost is het mogelijk om gratis te parkeren.

Heeft u vragen?

Bel dan de afdeling Medische keuringen van KLM Health Services  via (020) 649 30 72, of vul het contactformulier in.

Adres

Stationsplein N.O. 236 Gebouw 133 1117 CJ Schiphol-Oost

Routebeschrijving

Openbaar vervoer

Vanaf Schiphol Plaza vertrekken zeer regelmatig buslijnen 186, 193 en 199 richting Schiphol-Oost. Reisduur is ongeveer 10 minuten. Graag verwijzen wij u naar www.ov9292.nl of 0900-9292 (EUR 0,90 per minuut) voor actuele informatie over uw reisschema en -tijden. Buiten bij de bushaltes vindt u op de digitale schermen actuele vertrektijden. In de bus dient u in het bezit te zijn van een OV-chipkaart.

Eigen vervoer – auto

Uit de richting Den Haag / Haarlem / Amsterdam

Vanaf de A4 (uit Den Haag) en de A10 (ring Amsterdam) neemt u de A9 (Amstelveen/Utrecht). Vervolgens neemt u afslag 6 naar de Schipholweg/N232 (richting Aalsmeer). Onder aan de afslag bij de stoplichten slaat u linksaf. Blijf aan de rechterzijde van de weg en neem de afslag rechts. Neem vervolgens weer de eerste afslag rechts naar Schiphol-Oost. Sla onderaan de weg op de T-splitsing rechtsaf. Na ongeveer 200 meter ziet u gebouw 133 aan uw rechterhand (met het glazen atrium).

Uit de richting Utrecht / Amersfoort / Amstelveen

Vanaf de A1 en de A2 neemt u de A9 richting Schiphol. Vervolgens gaat u eraf bij afrit 6 (Aalsmeer). Neem bij de rotonde de eerste afslag rechts en ga bij de stoplichten rechtdoor. Neem vervolgens weer de eerste afslag rechts naar Schiphol-Oost. Sla onderaan de weg op de T-splitsing rechtsaf. Na ongeveer 200 meter ziet u gebouw 133 aan uw rechterhand (met het glazen atrium).

Parkeren

Indien u niet langer dan 1,5 uur bij KLM Health Services blijft, kunt u uw auto neerzetten op de parkeerplaatsen met de blauwe strepen, die u overal op Schiphol-Oost tegenkomt. U heeft dan wel een parkeerschijf nodig. Aan de overzijde van gebouw 133, achter gebouw 144, vindt u parkeerplaats P57. Door diverse werkzaamheden aan gebouwen en wegen op Schiphol-Oost kunt u deze parkeerplaats voortaan via de Thermiekstraat bereiken. Hier kunt u tegen betaling de hele dag uw auto parkeren. Vanaf de parkeerplaats loopt u via de Collistraat naar gebouw 133.

Fiets

Vanuit verschillende richtingen kunt u over vrij liggende fietspaden Schiphol-Oost bereiken. Aan de overzijde van gebouw 133 vindt u fietskluizen. Deze zijn voor personeel en genodigden bestemd. U dient zelf over een fietsslot of een hangslot te beschikken waarmee u uw fiets op slot zet of de kluis kunt afsluiten.