Medische keuringen

Medische keuringen voor particulieren én het (internationale) bedrijfsleven

Specialisten

KLM Health Services heeft meer dan 25 jaar ervaring in het keuren van mensen met bijzondere beroepen of hobby’s. Vanzelfsprekend keuren wij alle piloten van KLM, maar wij zetten onze expertise ook graag in voor andere bedrijven.

Je beroep, je veiligheid

Ben je voor je werk vaak langere tijd van huis? Draai je wisselende (nacht)diensten? Of doe je werk waarbij er geestelijk en lichamelijk veel van je geëist wordt? Dan is het van levensbelang dat je je gezondheid regelmatig laat checken. De zorgprofessionals van KLM Health Services zijn gespecialiseerd in beroepen met een verhoogd risicoprofiel en helpen je om veilig en fit aan het werk te blijven.

Meer informatie

Voor meer inhoudelijke informatie over onze keuringen of voor het maken van een afspraak bel ons  op (020) 649 30 72. Wil je een vrijblijvende offerte? Vul ons contactformulier in en wij bellen je binnen één werkdag terug.

First Class keuringen

Voor sommige beroepen is een medische keuring essentieel. Wij verzorgen diverse medische keuringen voor zowel particulieren als het (internationale) bedrijfsleven.

Goed werkgeverschap

Je hebt als werkgever belang bij een goede gezondheid van je medewerkers. Want gezonde medewerkers presteren beter. Laat je medewerkers daarom regelmatig een health check-up doen. Je kunt bij ons terecht voor een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) en diverse andere health check-ups.

Particulieren

Ook particulieren zijn van harte welkom voor een medische keuring. Wat dacht je van een vliegmedische keuring, een duiker- en persluchtkeuring of een rijbewijskeuring? Zo weet je zeker dat je veilig je hobby kunt uitoefenen. Een geruststellende gedachte!