Medische keuringen

Keuringen voor particulieren én het (internationale) bedrijfsleven

Specialisten

KLM Health Services heeft tachtig jaar ervaring in het keuren van medewerkers en particulieren met bijzondere beroepen of hobby’s. Vanzelfsprekend keuren wij alle piloten van de KLM-groep, maar wij zetten onze expertise ook graag in voor andere bedrijven.

Uw beroep, uw veiligheid

Bent u voor uw werk vaak langere tijd van huis? Draait u wisselende (nacht)diensten? Of doet u werk waarbij er geestelijk en lichamelijk veel van u geëist wordt? Dan is het van levensbelang dat u uw gezondheid regelmatig laat checken. De zorgprofessionals van KLM Health Services zijn gespecialiseerd in beroepen met een verhoogd risicoprofiel en helpen u om veilig en fit aan het werk te blijven. 

Meer informatie

Voor meer inhoudelijke informatie over onze keuringen of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via (020) 649 30 72. Wilt u een vrijblijvende offerte? Laat uw contactgegevens achter via ons contactformulier en wij bellen u binnen één werkdag terug.

First Class keuringen

Voor sommige beroepen is een medische keuring essentieel. Wij verzorgen diverse medische keuringen voor zowel particulieren als het (internationale) bedrijfsleven.

Goed werkgeverschap

U heeft als werkgever belang bij een goede gezondheid van uw medewerkers. Want gezonde medewerkers presteren beter. Laat uw medewerkers daarom regelmatig een health check-up doen. U kunt bij ons terecht voor een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) en diverse andere health check-ups.

Particulieren

Ook particulieren zijn van harte welkom voor een medische keuring. Wat dacht u van een vliegmedische keuring, een duiker- en persluchtkeuring of een rijbewijskeuring? Zo weet u zeker dat u veilig uw hobby kunt uitoefenen. Een geruststellende gedachte!