Ambulancekeuring (PAM)

De Periodieke Arbeidsgezondheidskundige Monitor (PAM) is de periodieke medische keuring voor medewerkers van de ambulancezorg. De PAM ambulancekeuring is een gezondheidsinstrument dat wordt ingezet voor het vaststellen en monitoren van je gezondheid met betrekking tot het uitvoeren van jouw werk.

Wat is een ambulancekeuring (PAM)?

De PAM ambulancekeuring bestaat uit een medisch en fysiek deel. Bij het medische deel worden onder andere je lengte, gewicht en bloeddruk gemeten. Je ogen en oren worden gecontroleerd en er vindt lichamelijk onderzoek plaats door de keuringsarts waarbij gekeken wordt naar je psychische gesteldheid, je gezichts- en gehoorvermogen en naar de risicofactoren voor hart- en vaatziekten. Het fysieke deel van de keuring bestaat uit de laddertest, balanstest, reanimatietest en de traplooptest.

Wanneer heb ik een ambulancekeuring (PAM) nodig?

De PAM ambulancekeuring is bedoeld als je ambulancechauffeur of ambulanceverpleegkundige bent. Het is een verplichte keuring voor het rijdend personeel vanaf 40 jaar en ouder en moet eenmaal per vier jaar worden ondergaan. Je ontvangt na afloop van de medische keuring een geschiktheidsverklaring.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze keuring kun je contact opnemen via (020) 649 30 72 of kun je gebruikmaken van dit contactformulier. Voor een vrijblijvende offerte of vragen hierover kunt je jouw contactgegevens achterlaten via dit contactformulier. Wij bellen je binnen één werkdag terug.

Locatie

Bij jou op locatie.