Ambulancekeuring (PAM)

De Periodieke Arbeidsgezondheidskundige Monitor (PAM) is de periodieke medische keuring voor medewerkers van de ambulancezorg. De PAM ambulancekeuring is een gezondheidsinstrument dat wordt ingezet voor het vaststellen en monitoren van uw gezondheid met betrekking tot het uitvoeren van uw werk.

Wat is een ambulancekeuring (PAM)?

De PAM ambulancekeuring bestaat uit een medisch en fysiek deel. Bij het medische deel worden onder andere uw lengte, gewicht en bloeddruk gemeten. Uw ogen en oren worden gecontroleerd en er vindt lichamelijk onderzoek plaats door de keuringsarts waarbij gekeken wordt naar uw psychische gesteldheid, uw gezichts- en gehoorvermogen en naar de risicofactoren voor hart- en vaatziekten. Het fysieke deel van de keuring bestaat uit de laddertest, balanstest, reanimatietest en de traplooptest.

Wanneer heb ik een ambulancekeuring (PAM) nodig?

De PAM ambulancekeuring is bedoeld als u ambulancechauffeur of ambulanceverpleegkundige bent. Het is een verplichte keuring voor het rijdend personeel vanaf 40 jaar en ouder en moet eenmaal per vier jaar worden ondergaan. U ontvangt na afloop van de medische keuring een geschiktheidsverklaring.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze keuring kunt u contact opnemen via (020) 649 30 72 of kunt u gebruikmaken van dit contactformulier. Voor een vrijblijvende offerte of vragen hierover kunt u uw contactgegevens achterlaten via dit contactformulier. Wij bellen u binnen één werkdag terug.

Locatie

Bij u op locatie.