Duiker- en persluchtkeuring

Waarom?

U kunt als professioneel duiker bij KLM Health Services terecht voor zowel de initiële keuring als herhalingskeuringen. Daarnaast voeren wij ook sportduikkeuringen uit voor de recreatieve duiker en persluchtkeuringen indien u met perslucht werkt.

Wat?

Tijdens het onderzoek wordt een gedetailleerde analyse gemaakt van de medische geschiedenis van de kandidaat. Vervolgens worden er een aantal onderzoeken verricht, waaronder bloed- en urineonderzoek, het meten van uw lengte, gewicht, vetpercentage, BMI en bloeddruk, onderzoek van uw gehoor- en gezichtsvermogen, het maken van een rust ECG, longfunctieonderzoek en een maximale inspanningstest. Bij duikers wordt bij het eerste onderzoek en op indicatie een röntgenfoto van de longen gemaakt.

Wanneer?

Als professioneel duiker dient u zich jaarlijks te laten keuren. Werken onder overdruk brengt risico’s met zich mee voor de gezondheid. Om die reden is het van belang dat een duiker geen aandoeningen heeft die gevaar kunnen opleveren voor de gezondheid tijdens of vlak na het duiken.

Aanbod

  • Duikkeuring Initieel
  • Duikkeuring Periodiek
  • Sportduikkeuring
  • Persluchtkeuring

Meer informatie

Voor het maken van een afspraak of meer informatie over deze keuring kunt u contact opnemen via (020) 649 30 72 of kunt het gebruikmaken van dit contactformulier.

Voor een vrijblijvende offerte of vragen hierover kunt u uw contactgegevens achterlaten via dit contactformulier. Wij bellen u binnen één werkdag terug.

Locatie