Health check-up

Je gezondheid is je belangrijkste bezit. Ben je benieuwd of je leefstijl in de pas loopt met de vereisten voor een goede gezondheid? En of je wellicht bepaalde gezondheidsrisico’s hebt? Doe dan jaarlijks een health check-up. Na dit onderzoek weet je wat je te doen staat om je gezondheid op peil te houden. Je ontvangt een uitgebreide rapport met de resultaten van je medische keuring en adviezen.

Voor wie een health check-up?

Een health check-up is er voor iedereen die zich bezig wilt houden met een gezonde leefstijl.

Wat houdt een health check-up in?

De health check-up kan bestaan uit de volgende onderdelen:

Health check-up BasisHealth check-up Uitgebreid
Gesprek met de arts met behulp van een vragenlijst en een lichamelijk onderzoek.Gesprek met de arts met behulp van een vragenlijst en een lichamelijk onderzoek.
Bepaling van lengte, gewicht, BMI, vetpercentage, buikomvang en bloeddruk.Bepaling van lengte, gewicht, BMI, vetpercentage, buikomvang en bloeddruk.
Urine onderzoek.Onderzoek van het gehoor door middel van een audiogram.
Een schriftelijke rapportage (in een beveiligde omgeving: Zivver).Bloed- en urine onderzoek, electrocardiogram (ECG) en longfunctieonderzoek
Onderzoek van het gezichtsvermogen en de oogboldruk (bij personen boven de 40 jaar).
Onderzoek van het gezichtsvermogen en de oogboldruk (bij personen boven de 40 jaar).
Een schriftelijke rapportage (in een beveiligde omgeving: Zivver).

Je kunt de health check-up uitbreiden met een inspanningstest. Bij de inspanningstest gebruiken we een fietsergometer (soort hometrainer) die steeds zwaarder gaat. Je moet dus steeds meer inspanning leveren. Terwijl je fietst wordt een ECG/ hartfilmpje gemaakt.

Aanbod

  • Health check-up Basis
  • Health check-up Uitgebreid
  • Health check-up VIP

Meer informatie

Voor meer informatie over deze keuring, neem contact met ons op via (020) 649 30 72 of maak gebruik van dit contactformulier.

Locatie