(Taxi) Chauffeurspas keuring

Iedere (taxi)chauffeur in ons land is verplicht in het bezit te zijn van een chauffeurspas. Bij de aanvraag van de chauffeurspas moet een originele geneeskundige verklaring bijgesloten worden. Voor deze verklaring kunt u een (taxi) chauffeurspaskeuring ondergaan bij KLM Health Services.

Wanneer een (taxi) chauffeurspas keuring?

De geneeskundige verklaring is vijf jaar geldig en mag niet ouder zijn dan vier maanden voor de aanvraag van een chauffeurspas. De geneeskundige verklaring krijgt u na een medische keuring.

Wat houdt een (taxi) chauffeurspas keuring in?

Tijdens deze keuring wordt uw bloeddruk gemeten en vindt er urineonderzoek plaats. Uw gezichtsvermogen wordt getest en u bespreekt de vragenlijst met de keuringsarts. Indien nodig zal de keuringsarts ook lichamelijk onderzoek zal verrichten.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze keuring kunt u contact opnemen via (020) 649 30 72 of kunt u gebruikmaken van dit contactformulier. Voor een vrijblijvende offerte of vragen hierover kunt u uw contactgegevens achterlaten via dit contactformulier. Wij bellen u binnen één werkdag terug.

Locatie