(Taxi) Chauffeurspas keuring

Waarom?

Iedere (taxi)chauffeur in ons land is verplicht in het bezit te zijn van een chauffeurspas. Bij de aanvraag van de chauffeurspas moet een originele geneeskundige verklaring bijgesloten worden. Voor deze verklaring kunt u een (taxi) chauffeurspaskeuring ondergaan bij KLM Health Services.

Wat?

Tijdens deze keuring wordt uw bloeddruk gemeten en vindt er urineonderzoek plaats. Uw gezichtsvermogen wordt getest en u bespreekt de vragenlijst met de keuringsarts. Indien nodig zal de keuringsarts ook lichamelijk onderzoek zal verrichten.

Wanneer?

De geneeskundige verklaring is vijf jaar geldig en mag niet ouder zijn dan vier maanden voor de aanvraag van een chauffeurspas. De geneeskundige verklaring krijgt u na een medische keuring.

Meer informatie

Voor het maken van een afspraak of meer informatie over deze keuring kunt u contact opnemen via (020) 649 30 72 of kunt het gebruikmaken van dit contactformulier.

Voor een vrijblijvende offerte of vragen hierover kunt u uw contactgegevens achterlaten via dit contactformulier. Wij bellen u binnen één werkdag terug.

Locatie