Wij trainen volgens de richtlijnen van het RIVM. Lees meer.

Opleidingen

Wij vergroten de kennis en vaardigheden van je medewerkers op het gebied van veiligheid op het werk en/of eerste hulp.

Opleidingen

Staat veiligheid voorop in uw organisatie? Dan bent u bij KLM Health Services aan het juiste adres. Ons Education Centre verzorgt diverse opleidingen op het gebied van veiligheid en gezondheid, zoals Eerste Hulp, AED en BHV. Bij ons op locatie of bij u incompany. Meer over onze opleidingen.

Specialisten

De opleidingen worden samengesteld door medische specialisten en inhoudsdeskundigen van KLM Health Services, hebben jaarlijks wisselende thema’s en staan vol actuele praktijkvoorbeelden. Hierdoor is de lesstof boeiend, afwisselend en herkenbaar. Bovendien zijn alle opleidingen en trainers erkend door de Nederlandse Reanimatie Raad en Oranje Kruis. Zo weet u zeker dat u relevante kennis opdoet!

Maatwerk of open inschrijving

U kunt kiezen voor maatwerk of open inschrijving. Bij maatwerk krijgen u en uw medewerkers een besloten opleiding, aangepast op uw bedrijfsspecifieke situatie. De opleidingsdata en deelnemersaantallen stellen we in overleg vast en als u dat prettig vindt, geven we de opleiding incompany (bij u op locatie). Bij open inschrijving worden medewerkers van verschillende organisaties tegelijkertijd getraind. De opleidingsdata worden dan door het Education Centre vastgesteld en zijn hier te vinden.

Meer informatie, offerte en contact

Voor meer informatie over onze opleidingen, het aanvragen van een offerte of het maken van een afspraak kunt u het contactformulier invullen of bellen naar 06-51 17 0916.

BHV bestelmodule

Klik hier

Opleidingsaanbod

KLM Health Services biedt de volgende opleidingen aan: