Opleidingen - veilig aan het werk

Staat veiligheid voorop in jouw organisatie? Wij verzorgen opleidingen op het gebied van veiligheid en gezondheid.

Veiligheidsopleidingen

Wij verzorgen diverse opleidingen op het gebied van veiligheid en gezondheid, zoals Eerste Hulp, AED en BHV. Bij ons op locatie, of incompany bij jouw bedrijf. Meer over onze opleidingen.

Specialisten

De opleidingen worden samengesteld door de medisch specialisten en inhoudsdeskundigen van KLM Health Services. Met jaarlijks wisselende thema’s en vol met actuele praktijkvoorbeelden. Hierdoor is de lesstof boeiend, afwisselend en herkenbaar. Bovendien zijn alle opleidingen en trainers erkend door de Nederlandse Reanimatie Raad en Oranje Kruis. Zo weet je zeker dat je relevante kennis opdoet!

Maatwerk of open inschrijving

Je kunt kiezen voor maatwerk of open inschrijving. Bij maatwerk krijgen jij en je medewerkers een besloten opleiding, aangepast op je bedrijfsspecifieke situatie. De opleidingsdata en deelnemersaantallen stellen we in overleg vast en als je dat prettig vindt, geven we de opleiding incompany (bij jou op locatie). Bij open inschrijving worden medewerkers van verschillende organisaties tegelijkertijd getraind. De opleidingsdata zijn hier te vinden.

Meer informatie, offerte en afspraak maken

Ga naar het contactformulier of bel 06 51 17 0916, we helpen je graag.

BHV bestelmodule

Klik hier

Opleidingsaanbod

KLM Health Services biedt de volgende opleidingen aan: