Onze opleidingen

KLM Health Services biedt opleidingen voor diverse doelgroepen. Opleidingen zijn met name bedoeld voor medewerkers die hun kennis en vaardigheden willen vergroten op het gebied van veiligheid op het werk en/of eerste hulp.

Locatie

Het Education Centre beschikt over een compleet ingerichte opleidingsruimte op Schiphol-Oost. Ook organiseren we opleidingen bij jou op locatie (in-company).

Trainers

Onze trainers zijn erkend door de Nederlandse Reanimatie Raad. Trainers worden regelmatig didactisch en technisch bijgeschoold en zijn bekwaam in alle disciplines van Eerste Hulp-opleidingen. Bovendien hebben ze jarenlange werkervaring in het verlenen van Eerste Hulp.

Deelname

Je kunt kiezen voor maatwerk of open inschrijving. Bij maatwerk train je met medewerkers uit je eigen organisatie. Het voordeel hiervan is dat wij de opleiding aan jouw bedrijfsspecifieke situatie kunnen aanpassen. Ook kan de opleiding in-company (bij jou op locatie) plaatsvinden. Opleidingsdata en deelnemersaantallen worden in gezamenlijk overleg vastgesteld. Bij open inschrijving train je met medewerkers van verschillende organisaties. Opleidingsdata worden dan door ons Education Centre vastgesteld.

Certificaat

Je sluit alle basistrainingen af met een examen. Bij voldoende resultaat ontvang je hiervoor een certificaat. Dit certificaat is één jaar geldig.

Meer informatie, offerte en contact

Voor meer informatie over onze opleidingen en het aanvragen van een offerte, bel: 06 5117 0916 of vul het contactformulier in.