Onze opleidingen

Het Education Centre van KLM Health Services biedt opleidingen voor diverse doelgroepen. Opleidingen zijn met name bedoeld voor medewerkers die hun kennis en vaardigheden willen vergroten op het gebied van veiligheid op het werk en/of eerste hulp.

Locatie

Het Education Centre beschikt over een compleet ingerichte opleidingsruimte op Schiphol-Oost. Indien gewenst kunnen opleidingen ook bij u op locatie (in-company) worden georganiseerd.

Trainers

Onze opleidingen en trainers zijn erkend door de Nederlandse Reanimatie Raad. Trainers worden regelmatig didactisch en technisch bijgeschoold en zijn bekwaam in alle disciplines van Eerste Hulp-opleidingen.

Deelname

U kunt kiezen voor maatwerk of open inschrijving. Bij maatwerk traint u met medewerkers van uw eigen organisatie. Het voordeel hiervan is dat wij de opleiding aan uw bedrijfsspecifieke situatie kunnen aanpassen. Ook kan de opleiding in-company (bij u op locatie) plaatsvinden. Opleidingsdata en deelnemersaantallen worden in gezamenlijk overleg vastgesteld. Bij open inschrijving traint u met medewerkers afkomstig van verschillende organisaties. Opleidingsdata worden dan door het Education Centre vastgesteld.

Certificaat

U sluit alle basistrainingen af met een examen. Bij voldoende resultaat ontvangt u hiervoor een certificaat. Dit certificaat is één jaar geldig. KLM Health Services geeft certificaten uit in de vorm van een pas, ter grootte van een creditcard. De deelnemer kan deze bij zich dragen waardoor o.a. legitimatie tijdens een calamiteit mogelijk is.

Meer informatie, offerte en contact

Voor meer informatie over onze opleidingen en het aanvragen van een offerte, bel: 06 5117 0916 of vul het contactformulier in.