Travel Clinic Den Haag

Travel Clinic van KLM Health Services

De Travel Clinic van KLM Health Services in Den Haag bevindt zich in het hart van het centrum tegenover het Binnenhof, aan de Hofweg 9. U kunt hier terecht voor een persoonlijk reisadvies, vaccinaties en medische keuringen. Maak direct een afspraak voor vaccinaties.

Last minute een inenting nodig?

Neem geen risico en maak een afspraak, vlak vantevoren kunt u ons het beste even bellen op  0900 109 109 6 (1 euro per gesprek). Natuurlijk adviseren wij u ook graag zonder afspraak, indien er ruimte voor is. In het hoogseizoen is dit vanwege drukte soms niet mogelijk.

Openingstijden

maandag, dinsdag 8.30 uur tot 16.30 uur
woensdag, donderdag 8.30 uur tot 20.30 uur
vrijdag 8.30 uur tot 16.30 uur
zaterdag 8.30 uur tot 16.30 uur

Een overzicht van (aangepaste) openingstijden tijdens de feestdagen.

Persoonlijk reisadvies

Gaat u op reis? Dan loopt u het risico om in contact te komen met ziekten waar u geen of onvoldoende weerstand tegen heeft. Veel infectieziekten zijn te voorkomen door te vaccineren of andere preventieve maatregelen. Onze verpleegkundigen geven u passend reisadvies over de meest voorkomende ziektes: BMR Buiktyfus Cholera DTP FSME Gele koorts Hepatitis A Hepatitis B Japanse encefalitis Malariatabletten Mantoux test Meningitis (hersenvliesontsteking) Rabiës (Hondsdolheid).

Heeft u astma of bronchitis?

Als u in meer of mindere mate last heeft van astma bronchiale / astmatische bronchitis of als u medicatie tegen hoge bloeddruk of hartritmestoornissen (bètablokkers) gebruikt, dan kunnen wij u in onze vestiging in Den Haag alleen van dienst zijn als er een arts aanwezig is.

Neemt u in dat geval vooraf even contact met ons op via (070) 356 65 03, of via e-mail travelclinic@klm.com.

Soms geen inentingen nodig

Niet voor alle infectieziekten kunt u zich beschermen met een vaccinatie. Enkele voorbeelden hiervan zijn malaria, dengue, chikungunya, schistosomiasis (bilharzia) of maagdarminfecties. Gelukkig zijn er tal van preventieve maatregelen die u het reizen gemakkelijk maken en waarmee u de kans op ziek worden tijdens of na uw reis kunt verkleinen. Onze verpleegkundigen geven u persoonlijk reisadvies.

Identificatie verplicht

Met ingang van 1 juni 2009 zijn wij vanuit overheidswege verplicht uw BSN nummer te registreren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs (paspoort, identiteitskaart, rijbewijs, vreemdelingendocument) mee! Heeft u kinderen? Neemt u dan ook hun zorgpas mee.

Heeft u vragen?

Bel dan de Travel Clinic van KLM Health Services informatielijn via 0900 109 109 6 (€ 1,00 per gesprek) of stuur een e-mail naar travelclinic@klm.com.

Adres

Hofweg 9 (tegenover het Binnenhof)
2511 AA Den Haag

Routebeschrijving

Openbaar vervoer

Vanaf het Centraal Station in Den Haag is het ongeveer 10 minuten lopen naar de vestiging. U kunt ook met de RandstadRail, de bus of de tram. Voor RandstadRail neemt u lijn 4 en stapt u uit bij halte Spui. Met buslijnen 22 of 24 stapt u uit bij halte Centrum. Met tramlijn 2, 3 en 6 stapt u uit bij halte Spui. Voor alle vervoermiddelen is de reistijd ongeveer 4 minuten en de loopafstand naar de vestiging 2 minuten. Vanaf station Hollands Spoor neemt u tram 10 of 16 en stapt u uit bij halte Centrum of Spui.

Eigen vervoer – auto

Vanaf de A4 bij het Prins Clausplein gaat u de A12 op richting Den Haag. Op de A12 neemt u afslag 2 Centrum / Mariahoeve. Boven aan de afslag, bij de verkeerslichten, gaat u linksaf het viaduct over. Onderaan het viaduct gaat u rechts de B-weg in (dus niet rechtsaf slaan!). Bij de verkeerslichten slaat u rechtsaf. U volgt deze weg en slaat bij de volgende verkeerslichten weer rechtsaf. Vervolgens gaat u bij de verkeerslichten rechtdoor en direct na het kruispunt gaat u rechts de stoep op en de parkeergarage (Spuigarage) in. Na binnenkomst in de parkeergarage slaat u in het 2e pad linksaf en rijdt het volgende deel van de parkeergarage in. Hier gaat u linksaf en parkeert in dit gedeelte uw auto.

Wandelroute Spuigarage

U verlaat de parkeergarage via de uitgang ‘Spui/Philipstheater’. Bovenaan de trap loopt u rechtsom richting het Stadhuis. Ga vervolgens linksaf en loop langs de entree van de bibliotheek. Hierna gaat u rechtsaf en rechtdoor. Bij de stoplichten steekt u de weg over (rechts op de hoek is een filiaal van AH gevestigd) en steekt u direct linksaf weer de weg over. Nu loopt u rechtsaf (langs een optiek winkel) en volgt de weg met de bocht mee naar links. Op de hoek is een Burger King gevestigd en in de andere hoek vindt u onze vestiging.

Parkeren

In het centrum van Den Haag is het overal ‘betaald parkeren’. In de directe omgeving van onze vestiging zijn verschillende parkeergarages. Wij adviseren u daarvan gebruik te maken (bijvoorbeeld de Spuigarage).