Vestigingen medische keuringen

Medische keuringen bij KLM Health Services

Voor medische keuringen bij KLM Health Services kunt u op afspraak terecht bij onze vestigingen in Den Haag, Schiphol en Schiphol-Oost. Maak direct een afspraak voor een keuring.

De locatie voor medische keuringen van KLM Health Services in Den Haag bevindt zich in het hart van het centrum tegenover het Binnenhof, aan de Hofweg 9. U kunt hier terecht voor diverse medische keuringen. Maak direct een afspraak voor een keuring.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Heeft u vragen?

Bel dan de afdeling Medische keuringen van KLM Health Services via (020) 649 30 72, of vul het contactformulier in.

Adres

Hofweg 9 (tegenover het Binnenhof) 2511 AA Den Haag

Parkeren

In het centrum van Den Haag is het overal ‘betaald parkeren’. In de directe omgeving van onze vestiging zijn verschillende parkeergarages. Wij adviseren u daarvan gebruik te maken (bijvoorbeeld de Spuigarage).

Op Schiphol in Vertrekhal 2 bevindt zich één van de keuring locaties van KLM Health Services. Hier kunt u terecht voor diverse keuringen. Maak direct een afspraak voor een keuring.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur.

Heeft u vragen?

Bel dan de afdeling Medische keuringen van KLM Health Services  via (020) 649 30 72, of vul het contactformulier in.

Adres

Vertrekhal 2, boven incheckbalie 16 1118 AP Schiphol

 

In Gebouw 133 op Schiphol-Oost vindt u één van de keuring locaties van KLM Health Services. U kunt hier terecht voor diverse medische keuringen. Maak direct een afspraak voor een keuring.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur. Bij de keuring locatie Schiphol-Oost is het mogelijk om gratis te parkeren.

Heeft u vragen?

Bel dan de afdeling Medische keuringen van KLM Health Services  via (020) 649 30 72, of vul het contactformulier in.

Adres

Stationsplein N.O. 236 Gebouw 133 1117 CJ Schiphol-Oost

Parkeren

Indien u niet langer dan 1,5 uur bij KLM Health Services blijft, kunt u uw auto neerzetten op de parkeerplaatsen met de blauwe strepen, die u overal op Schiphol-Oost tegenkomt. U heeft dan wel een parkeerschijf nodig. Aan de overzijde van gebouw 133, achter gebouw 144, vindt u parkeerplaats P57. Door diverse werkzaamheden aan gebouwen en wegen op Schiphol-Oost kunt u deze parkeerplaats voortaan via de Thermiekstraat bereiken. Hier kunt u tegen betaling de hele dag uw auto parkeren. Vanaf de parkeerplaats loopt u via de Collistraat naar gebouw 133.