Samen het verschil maken

Daar gelooft KLM Health Services in. Met verschillende projecten en partnerschappen zetten we ons in voor een veilige, gezonde en duurzame maatschappij. Helaas zijn er wereldwijd nog gebieden waar mensen kampen met tekort aan voedsel, medische hulp of geen toegang hebben tot onderwijs.

Wat wij daaraan doen?

Doneren van Flying Blue Miles

Onze moedermaatschappij KLM voelt zich betrokken bij de mensen en hun leefomgeving in de landen waar zij naartoe vliegen. Aan passagiers die regelmatig met KLM vliegen en daarmee ‘frequent flyer’-Miles verdienen, biedt KLM de mogelijkheid deze Miles te doneren aan een aantal geselecteerde hulporganisaties. Met uw donaties stelt u de goede doelen in staat te vliegen naar bijvoorbeeld een projectlocatie.

Doctor2Doctor

De gezondheidszorg in ontwikkelingslanden laat vaak te wensen over. Bijscholing ontbreekt en er zijn onvoldoende voorzieningen. Met het project Doctor 2 Doctor, een samenwerking tussen VU medisch centrum, KLM Health Services en KLM, krijgen medici in het MTRH ziekenhuis in Kenia de nodige ondersteuning. Lees meer over Doctor2Doctor.

Duurzaam & bewust

Duurzaamheid staat hoog op de agenda bij KLM Health Services. Als zelfstandige dochter van KLM volgen wij de KLM-richtlijnen op het gebied van duurzaam ondernemen. En die zijn zeer uitgebreid. Niet voor niets is KLM weer uitgeroepen tot meest duurzame vliegtuigmaatschappij in de Dow Jones Sustainability Index.

Kansen op de arbeidsmarkt

Jongeren zijn de toekomst. Daarom zijn wij partner van JINC: een non-profitorganisatie die jongeren op weg helpt naar een goede start op de arbeidsmarkt. Door jongeren (sociale) vaardigheden te leren, workshops aan te bieden en mee te laten kijken op de werkvloer krijgen ze eerlijke kansen. KLM Health Services steunt JINC  en stelt de deuren van haar bedrijf open voor ‘BliksemStages’ en ‘TaalTrips’. Zo maken leerlingen al op jonge leeftijd kennis met het bedrijfsleven en vergroten ze hun woordenschat.