Werken bij KLM Health Services

Wij helpen met gezond leven, werken en reizen. Van eerste hulp en medische ondersteuning tot vaccinaties, health check-ups en lifestyle programma’s. Dit doen we o.a. met een team van artsen, verpleegkundigen, assistenten en coaches. Al meer dan 25 jaar voor KLM en voor andere internationale organisaties zoals de overheid, multinationals en offshore. Alles om ervoor te zorgen dat de reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit zichzelf kan halen en zijn of haar grenzen kan verleggen.

 

KLM Health Services. Fit to explore your world.

 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

We zijn een organisatie in verandering en hebben een stevige ambitie. We willen dé lifestyle organisatie zijn voor vitaliteit, gezondheid en fitheid. We zorgen dat mensen fit zijn en blijven en minder snel ziek worden. We stralen in alles uit dat we van healthy en fit zijn. Waar je ook bent, je ervaart onze healthy feeling. De kers op de taart is dat we zelf in 2022 de fitste organisatie van Nederland willen zijn en blijven natuurlijk. We hebben jou nodig om deze ambitie waar te maken!

Ben jij klantgericht, pro-actief en streef je naar kwaliteit?  Dan ontmoeten wij jou graag! Wij bieden een prettige werkomgeving, waar ruimte is voor nieuwe ideeën en persoonlijke ontwikkeling. Ook nodigen we je uit om naast je eigen expertise mee te helpen aan de verdere ontwikkeling van KLM Health Services.

Bekijk snel de vacatures.

KLM Health Services vlog

Nieuwsgierig naar KLM Health Services? Bekijk voor een kleine impressie het vlog.