Medewerkers

Medewerkers van KLM Health Services vertellen je graag waarom ook jij zou moeten solliciteren! Om maar wat te noemen: de diversiteit aan werkzaamheden, een dynamische locatie als Schiphol, interessante klanten en bovenal prettige en professionele collega’s. Zie ook de testimonials van enkele medewerkers. En mocht je geïnteresseerd zijn in een openstaande vacature, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Didi Aaftink

“Dat er veel van me wordt verwacht en flexibiliteit enorm belangrijk is, vind ik ontzettend motiverend.” – Didi Aaftink

Didi is arts en medeverantwoordelijk voor het wereldwijde AIR FRANCE KLM-artsennetwerk. Ze inspecteert op verschillende locaties ter wereld de medische zorg, risico’s en algemene hygiëne, zodat multinationals op de hoogte zijn van de gezondheidsrisico’s. “Ik informeer, vaccineer en voer uitzendkeuringen voor internationaal opererende bedrijven uit. Daarnaast fungeer ik met mijn afdeling als back-up voor de gezondheidszorg bij bedrijven. Als een bedrijf met een medische vraag zit of ambulante hulp nodig heeft, springen wij bij. Ik bied zorg in een internationale context. Dat er veel van me wordt verwacht en flexibiliteit enorm belangrijk is, vind ik ontzettend motiverend.”

Denise Baaten

“Schiphol is voor mij een unieke werkplek” – Denise Baaten

Veilig op reis en gezond weer naar huis. Verpleegkundige reizigersadvisering Denise Baaten maakt het mogelijk en helpt reizigers zo goed mogelijk bij de voorbereidingen van hun reis met een goed advies en persoonlijke aandacht. “Schiphol is voor mij een unieke werkplek. Ooit liep ik er diverse stages. Na mijn verpleegopleiding hoor ik dat er een vacature was voor reizigersverpleegkundige. Ik heb meteen gesolliciteerd! Ik wil reizigers zo goed mogelijk helpen bij de voorbereiding van hun reis. Naast aanbevolen vaccinaties en malariaprofylaxe vraag ik naar eventuele chronische ziekten, adviseer ik over voeding, insectenbeten en hygiëne én geef ik tips over de gewoontes op de plaats van bestemming. Een goed advies en persoonlijke aandacht, dat krijg je van mij!”