Airport Medical Services

Airport Medical Services is verantwoordelijk voor de medische dienstverlening op de luchthaven Schiphol aan de miljoenen reizigers, duizenden werknemers en honderden bezoekers, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Dat doen wij met een betrokken team van artsen, verpleegkundigen, ambulancepersoneel en stafmedewerkers. De locaties van Airport Medical Services bevinden zich in een zeer dynamische werkomgeving, namelijk de luchthaven Schiphol.

Als je van aanpakken, afwisseling en een dynamische werkomgeving houdt en het een uitdaging vindt mee te werken aan de ontwikkeling van Airport Medical Services, is dit de baan voor jou. Wij zijn op zoek naar verpleegkundigen voor de afdeling Eerste Hulp, waar 24/7 in onregelmatige diensten wordt gewerkt (dag,- avond,- en nachtdienst).

De functie

Je verleent eerste hulp en laagcomplexe zorg aan passagiers, werknemers maar ook aan bezoekers van Schiphol Plaza. De behandeling leg je vast in het patiëntenregistratiesysteem.

  • Je voorziet vliegtuigen op het platform van medische voorzieningen.
  • Samen met het team van artsen voer je de medische back-up uit voor offshore bedrijven en vliegtuigmaatschappijen.
  • Je bent inzetbaar bij calamiteiten op de luchthaven.
  • In de avond- nacht- en weekenduren ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van het medisch transport.
  • In de avond- nacht en weekenduren ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van doktersrecepten in onze eigen apotheek.

Wij zijn op zoek naar verpleegkundigen voor de afdeling Eerste Hulp, waar 24/7 in onregelmatige diensten wordt gewerkt (dag,- avond,- en nachtdienst).

Wie ben jij

  • Je bent een BIG geregistreerde, HBO-V geschoolde verpleegkundige, bij voorkeur aangevuld met de SEH/IC/CCU-specialisatie.
  • In acute situaties kun je zelfstandig en doortastend optreden.
  • Je bent iemand die het prettig vindt om in een team te werken.
  • Je kunt goed prioriteiten stellen, bent stressbestendig, tactvol en klantgericht.
  • Je beheerst de Engelse taal goed in woord en geschrift.

De vacature komt vrij voor de bepaalde tijd van in ieder geval 1 jaar. Optie tot verlenging behoort tot de mogelijkheden. De sollicitatieprocedure bestaat uit 2 gespreksrondes.

Waarom Airport Medical Services

Bij Airport Medical Services vind je leuke, enthousiaste en vakinhoudelijk sterke collega’s in een uitdagende omgeving. Wij hebben een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Wij vinden het belangrijk dat jij je fit en happy voelt in ons bedrijf. Het gaat om een periode van in ieder geval 1 jaar. Het salaris is marktconform. Hiernaast is er een ORT-uitbetaling.

Ben jij onze nieuwe Verpleegkundige Eerste Hulp?

Voor meer informatie neem je contact op met Airport Medical Services, Anne Campagne, recruiter, telefoon (020) 648 16 69. Stuur je sollicitatie en cv per e-mail: solliciteren@airportmedicalservices.com t.a.v. Anne Campagne.