Werken bij ons

KLM Health Services staat voor gezond werken en reizen. Wij zetten ons 24/7 in om particulieren en (KLM-)medewerkers fit en vitaal te houden. Of zij zich nu in Nederland bevinden of aan de andere kant van de wereld. We bieden onder andere medische keuringen, health check-ups, vaccinaties, reisartikelen, eerstelijnsgezondheidszorg en medische hulp bij ongevallen.

Onze 240 zorgprofessionals hebben elk hun eigen specialisme. Zo zijn er bedrijfsartsen, verpleegkundigen, ergonomen, veiligheidskundigen, arbeidshygiënisten en keuringsartsen. Ondersteunend personeel en stafmedewerkers maken onze organisatie compleet.

Word jij onze nieuwe collega?

Wij maken graag kennis met mensen die hun expertise willen inzetten voor onze klanten. Heb jij oog voor kwaliteit en wil jij je inspiratie, vakkundigheid en resultaatgerichtheid inzetten binnen een uitdagende omgeving vol dynamiek? Ben jij op zoek naar leuke collega’s om mee samen te werken én wil je een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van KLM Health Services? Dan ben jij de collega die we zoeken! Bekijk snel de vacatures.