Reisvoorbereiding

 

Wij lichten u voor over de reisbestemming, geven vaccinaties én vullen uw reisapotheek.

Goed voorbereid op reis

Uw reis goed voorbereiden? Kom naar een Travel Clinic van KLM Health Services. Wij lichten u voor over de reisbestemming, geven vaccinaties én vullen uw reisapotheek. Indien nodig regelen wij ook uw visum. Reist u last minute? U kunt 7 dagen per week terecht bij een van onze vestigingen. Meer over reisvoorbereiding.

Huisarts op de luchthaven

Heeft u een medische vraag of probleem? Twijfelt u of u wel mag vliegen? Op de luchthaven kunt u 24/7 terecht bij onze huisartsen voor advies. Ook als u niet op reis gaat.

Specialisten

In onze Travel Clinics werken gespecialiseerde (tropen)artsen en vaccinatieverpleegkundigen. Door het uitgebreide internationale artsennetwerk van KLM Health Services en de richtlijnen van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR), zijn wij altijd actueel met advies op maat voor alle reisbestemmingen.

Dokter mee op reis

Wilt u tijdens uw reis en op de bestemming verzekerd zijn van gedegen medische zorg? Met de ‘Dokter mee op reis-service’ kunt u 24/7 bellen, mailen of appen met een ervaren arts van KLM Health Services. Niet alleen bij noodgevallen, maar ook bij twijfel. Zo kunt u onbezorgd op (zaken)reis.

Apotheek op de luchthaven

U kunt dag en nacht terecht bij onze apotheek in vertrekhal 2. Handig als u vlak voor uw reis uw medicatie vergeten bent of per ongeluk in de koffer ingechecked heeft.

Voor iedereen

Wij zijn er voor iedereen. Ongeacht het vervoermiddel waarmee u reist of de vliegmaatschappij waarmee u vliegt. Maak direct een afspraak.

Informatie per regio

Op onderstaande vindt u links naar nuttige informatie over het land van uw bestemming.