Reisvoorbereiding

 

Wij lichten je voor over de reisbestemming, geven vaccinaties én vullen je reisapotheek.

Goed voorbereid op reis

Je reis goed voorbereiden? Ga naar een Travel Clinic van KLM Health Services. Wij lichten je voor over de reisbestemming, geven vaccinaties én vullen je reisapotheek. Indien nodig regelen wij ook je visum. Reis je last minute? Je kunt 7 dagen per week terecht bij een van onze vestigingen. Meer over reisvoorbereiding.

Huisarts op de luchthaven

Heb je een medische vraag of probleem? Twijfel je of je wel mag vliegen? Op de luchthaven kun je 24/7 terecht bij onze huisartsen voor advies. Ook als je niet op reis gaat.

Specialisten

In onze Travel Clinics werken gespecialiseerde (tropen)artsen en vaccinatieverpleegkundigen. Door het uitgebreide internationale artsennetwerk van KLM Health Services en de richtlijnen van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR), zijn wij altijd actueel met advies op maat voor alle reisbestemmingen.

Dokter mee op reis

Wil je tijdens je reis en op de bestemming verzekerd zijn van gedegen medische zorg? Met de ‘Dokter mee op reis-service’ kun je 24/7 contact met ons opnemen . Niet alleen bij noodgevallen, maar ook bij twijfel. Zo kan je onbezorgd op (zaken)reis.

Apotheek op de luchthaven

Je kunt dag en nacht terecht bij onze apotheek in vertrekhal 2. Handig als je vlak voor reis je medicijnen vergeten bent of per ongeluk in je koffer ingecheckt hebt.

Voor iedereen

Wij zijn er voor iedereen. Ongeacht het vervoermiddel waarmee je reist of de vliegmaatschappij waarmee je vliegt. Maak direct een afspraak.

Informatie per regio

Meer nuttige informatie over het land van je bestemming: