Reisvoorbereiding

 

Wij lichten u voor over de reisbestemming, geven vaccinaties én vullen uw reisapotheek.

Goed voorbereid op reis

Uw reis goed voorbereiden? Kom naar een Travel Clinic van KLM Health Services. Wij lichten u voor over de reisbestemming, geven vaccinaties én vullen uw reisapotheek. Indien nodig regelen wij ook uw visum. En reist u last minute? Dan kunt u 7 dagen per week terecht op onze vestiging op de Luchthaven. Meer over goed voorbereid op reis.

Huisarts op de luchthaven

Gaat u reizen en heeft u onverwacht een medische vraag of probleem. Op de luchthaven kunt u 24/7 terecht bij onze huisartsen voor advies. Voor de reis kunt u zich laten adviseren of en hoe reizen mogelijk is.

Specialisten

In onze Travel Clinics werken gespecialiseerde (tropen)artsen en speciaal opgeleide vaccinatieverpleegkundigen. Door de actuele informatie die zij van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR) ontvangen en het uitgebreide artsennetwerk van KLM Health Services in het buitenland, zijn zij altijd op de hoogte van eventuele ziekte-uitbraken.

Dokter mee op reis

Wilt u op uw reisbestemming verzekerd zijn van gedegen medische zorg? Met de ‘Dokter mee op reis-service’ kunt u 24/7 bellen, mailen of appen met een ervaren arts van KLM Health Services. Niet alleen bij noodgevallen, maar ook bij twijfel. Zo kunt u onbezorgd op (zaken)reis.

Apotheek op de luchthaven

Reizen betekent voorbereiden. Mocht u vlak voor uw reis uw medicatie vergeten zijn of een artsenbezoek nodig hebben, dan kunt u altijd terecht bij onze openbare apotheek in vertrekhal 2.

Voor iedereen

Wij zijn er voor iedereen. Ongeacht het vervoermiddel waarmee u reist of de vliegmaatschappij waarmee u vliegt. Maak direct een afspraak via de online afsprakenmodule of bel 0900 109 109 6 (€ 1,00 per gesprek).

Informatie per regio

Op onderstaande vindt u links naar nuttige informatie over het land van uw bestemming.