Informatie per regio/land

Op deze pagina’s vindt u nuttige informatie over het land van uw bestemming. Zaken waar u misschien niet direct aan denkt, maar die wel van invloed kunnen zijn op uw gezondheid.

Informatie per regio

Heeft u nog vragen naar aanleiding van de aangeboden informatie? Aarzelt u dan niet om contact op te nemen met één van onze reizigersverpleegkundigen.

Reisadvies Buitenlandse Zaken

Met een reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken kunt u zich voorbereiden op veiligheidsrisico’s tijdens een buitenlands verblijf. Buitenlandse Zaken vermeldt in een reisadvies bijvoorbeeld welke gebieden veilig zijn en naar welke gebieden u niet moet reizen. Soms zijn er veiligheidsrisico’s. Wees dan alert of reis alleen naar het land als dat echt noodzakelijk is. Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft een nieuw centraal telefoonnummer voor reizigers in het leven geroepen dat 24/7 bereikbaar is. Het telefoonnummer is: (020) 472 472 47. Ook is er de 24/7 BZ Reis app voor reizigers, waarmee u uw reis beter kunt voorbereiden en u bij nood eenvoudig informatie en hulp kunt krijgen.

Overzicht alle landen