COVID-19 en reizen

Reizen tijdens COVID-19, hoe zit dat precies? Wij helpen je graag op weg en hebben belangrijke informatie op een rij gezet.

De COVID-19 situatie kan in ieder land snel veranderen. Ga je binnenkort op reis? Zorg dan dat je goed op de hoogte blijft van plaatselijke corona-ontwikkelingen en eventuele inreisbeperkingen (zoals een quarantaine-verplichting of negatieve PCR-test). Door een aantal landen worden eisen gesteld aan reizigers uit Nederland. Deze eisen per land veranderen continu, dus bekijk zorgvuldig welke op jou van toepassing zijn. Controleer ook of er andere voorzorgsmaatregelen en/of vaccinaties nodig zijn. Hieronder hebben wij een aantal belangrijke informatie voor je op een rij gezet. Heb je behoefte aan hulp bij de voorbereiding van je reis? Onze deskundigen in de Travel Clinic staan graag voor je klaar.

SARS-CoV-2

Waar staan we nu op het gebied van corona? Wat is het virus en hoe voorkom je dat je ziek wordt? Op onze speciale pagina vind je informatie rondom het virus.

COVID-19 PCR-test

In sommige landen word je gevraagd om een recent negatief COVID-19 testresultaat te overleggen voordat je het het land in mag. Wij kunnen deze test voor je verzorgen.

Last minute op Schiphol

Heb je vlak voor vertrek een antigeen sneltest of PCR-test nodig? Ga dan naar onze partner Test2Fly.

Een goede reisvoorbereiding begint hier