Merk / logo Airport Medical Services

Airport Medical Services is een dochteronderneming van KLM Health Services. Zij heeft 2 aandeelhouders: KLM Health Services en Schiphol Group nv. De logo’s van de aandeelhouders worden in communicatie-uitingen toegevoegd. Richtlijnen voor positie en grootte onder ‘stationary‘ en ‘marketingcommunicatie‘.

Voor het downloaden van een afbeelding: klik op de afbeelding, rechtermuisknop en selecteer opslaan als.

Het logo van Airport Medical Services dient altijd als geheel gebruikt te worden. De woorden en het kruis kunnen niet losgemaakt worden en in andere afmetingen in relatie tot elkaar worden gebruikt. Het logo is beschikbaar in bestanden .jpg en .eps.

Drukwerk  (jpg)

Styleguide_logo Airport Medical Services.eps

Er is een aantal mogelijke kleurvarianten zoals afgebeeld. Voorkeur is het blauwe logo met rode kruis op een witte achtergrond. Op een donkere achtergrond wordt het logo met kruis in wit of lichtgrijs geplaatst. Er moet altijd voldoende contrast zijn tussen het logo en de achtergrond.

Drukwerk

 

(jpg)

Styleguide_logo Airport Medical Services.eps

Airport Medical Services_White

 

(jpg)

Styleguide_logo Airport Medical Services_RedWhite_CMYK.ai

Airport Medical Services_White (jpg)

Styleguide_logo Airport Medical Services_White.ai

Het logo dient altijd omringd te worden door witruimte. De snijlijnen geven aan op welke hoogte tekst of beeld geplaatst kan worden. Dit zorgt voor een goede visuele balans tussen het logo en anderen beeld- en tekstelementen.

In communicatie-uitingen dient het logo duidelijk in de look & feel aanwezig te zijn. De logo’s van de aandeelhouders zijn ondersteunend in de uitingen en dienen in vastgestelde afmetingen en positie ten opzichte van het logo te worden geplaatst. zie voor meer informatie over de afmetingen van het logo, de logo’s van de aandeelhouders en de gewenste witruimte op diverse uitingen ‘stationary‘ en ‘marketingcommunicatie‘.

Logo KLM Health Services - Schiphol Group (jpg)

Styleguide_logoKLM_HS-Schiphol_CMYK.eps

Het logo ‘Airport Pharmacy Schiphol’ wordt alleen gebruikt op verpakkingen van medicatie. Nooit op andere extern gebruikte uitingen, zoals folders, gevel of website.

Drukwerk