Traineeship Bedrijfsarts LUMC / KLM Health Services

Het LUMC en KLM Health Services bieden jou de unieke kans om het vak van bedrijfsarts te ontdekken binnen onze veelzijdige organisaties. Ga jij de uitdaging aan?

In het kort

• Binnen dit traineeship maak je kennis met verschillende doelgroepen en hun gezondheidsvragen • Je krijgt de kans om mee te kijken binnen onze veelzijdige en innovatieve organisaties • We bieden je een combinatie van theorie en learning on the job • Het biedt jou de perfecte basis voor de opleiding tot bedrijfsarts • Dit traineeship beslaat in principe twaalf maanden, waarvan zes maanden bij KLM Health Services en zes maanden bij het LUMC

Wat ga je doen?

Van piloot en stewardess tot verpleegkundige en onderzoeker. In twaalf maanden maak je kennis met deze doelgroepen en hun gezondheidsvragen. Je wisselt in deze interessante periode studiedagen af met praktijkdagen. Onze teams van (bedrijfs)artsen, arboverpleegkundigen en assistenten helpen onze medewerkers om fit te worden en blijven. Tijdens de praktijkdagen werk je mee in een van onze teams en begeleidt een bedrijfsarts jouw ontwikkeling. Je krijgt dus de kans om on-the job te leren, waarbij je ondersteund wordt door theoretische modules over onder meer leefstijlgeneeskunde, luchtvaartgeneeskunde, infectiepreventie, beroepsziekten en wetgeving. Als je na het traineeship nog net zo enthousiast bent als wij, dan start je met de opleiding tot bedrijfsarts.

Wat vragen wij?

Je bent basisarts met ervaring in de patiëntenzorg of bent een zij-instromer. Het werken in een multidisciplinair team spreekt je aan. Aangezien je binnen twee complexe organisaties aan de slag gaat is het van belang dat je een scherp oog hebt voor de diverse doelgroepen en hun behoeften. Tot slot ben je enthousiast, nieuwsgierig en leergierig.

Je werkplek

Tijdens je traineeship ga je zowel aan de slag bij het LUMC als bij KLM. Je krijgt de kans beide organisaties van binnenuit te leren kennen en hier de juiste ervaring op te doen.

Carrière in het LUMC

We bieden jou vanuit zowel het LUMC als vanuit KLM Health Services interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken. Bovendien is dit traineeship de uitgelezen kans om te proeven van het werk als bedrijfsarts en biedt het je de perfecte basis om vervolgens de gespecialiseerde opleiding tot bedrijfsarts te volgen.

Wil je meer informatie over deze traineeship? Bel dan naar: 020 648 16 69 of mail dan naar recruitment.health@klm.com.