Vaccineren

Wij vaccineren jaarlijks zo’n 40.000 reizigers. Daarmee is KLM Health Services het grootste onafhankelijke vaccinatiebureau in Nederland.

Vaccineren

Goed beschermd op reis? Laat u vaccineren bij een Travel Clinic van KLM Health Services. Naast de benodigde vaccinaties, krijgt u voorlichting op maat over uw reisbestemming en zorgen we voor een goed gevulde reisapotheek. Meer over vaccineren.

Specialisten

In onze Travel Clinics werken gespecialiseerde (tropen)artsen en speciaal opgeleide vaccinatieverpleegkundigen. Door de actuele informatie die wij van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR) ontvangen en het uitgebreide artsennetwerk van KLM Health Services in het buitenland, zijn wij altijd op de hoogte van eventuele ziekte-uitbraken in het land van uw bestemming.

Tarieven

De kosten voor vaccinaties worden meestal geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van uw verzekeringspakket. Bekijk onze tarieven.

Voor iedereen

Wij zijn er voor iedereen. Ongeacht het vervoermiddel waarmee u reist of de vliegmaatschappij waarmee u vliegt. Maak direct een afspraak of bel tijdens kantooruren: 0900 109 109 6.

Last minute vaccinaties

Bij voorkeur laat u zich vier tot zes weken voor vertrek vaccineren bij een Travel Clinic. Mocht dat niet lukken, bijvoorbeeld omdat u last minute een reis heeft geboekt, kunt u voor uw vertrek vanaf Schiphol alsnog binnenlopen bij onze Travel Clinic op de luchthaven. Mocht er ruimte zijn, dan helpen we u graag. U kunt dan gelijk bij onze apotheek terecht voor uw malariatabletten. Neem liever geen risico en maak een afspraak.

Veelgestelde vragen

Kunt u ziek worden van een vaccinatie? Wat is het verschil tussen een aanbevolen en verplichte vaccinatie? Meer van dit soort vragen worden beantwoord bij de veelgestelde vragen.

Vaccineren

Afspraak maken

Reisadvies per land

Vragen over vaccineren?

Bekijk de veelgestelde vragen

Gratis vaccinatie?

Bekijk uw vergoeding

Visum nodig?

CIBTvisas

Reisartikelen nodig?

Bestel direct online