Afspraak maken reisadvies of vaccinatie

Vul je gegevens in en maak direct een afspraak voor een consult voor reisadvies, vaccinaties of recept voor anti malariamiddelen. Tijdens je afspraak krijg je een persoonlijk en op je reis afgestemd advies van onze reizigersverpleegkundige. Heb je eerst nog vragen over reizen en vaccineren of over je afspraak bij de Travel Clinic? Kijk onder veelgestelde vragen en vind je antwoord.

Het Gele Koorts ( Yellow Fever) vaccin is op dit moment landelijk zeer moeilijk leverbaar. Het is daarom nu niet mogelijk om een afspraak te maken voor een Gele Koorts vaccinatie bij de Travel Clinics van KLM Health Services.Let hier goed op als je een reis hebt gepland naar Afrika of Zuid-Amerika. Wij verwachten eind januari weer een nieuwe voorraad. Houdt onze website goed in de gaten, zodra het vaccin weer beschikbaar is maken we dit hier bekend.

Enen afspraak voor een COVID-19 PCR-test gaat niet volgens onderstaand formulier. Maak je toch hier een afspraak voor een consult en verwacht je een COVID-19 PCR-test? Dan moeten we je helaas ter plekke teleurstellen. Hoe voorkom je dit? Volg deze link om direct een afspraak te maken voor een COVID-19-test.

1Soort consult/advies of vaccinatie Wijzigen
 
2Reisgegevens
Wijzigen

Vul hieronder de gegevens omtrent uw reis in. Op basis hiervan kan de arts, assistent(e) of verpleegkundige u een passend advies geven.

 
3Afspraak Wijzigen
 
 
4Persoonlijke gegevens Wijzigen
Geslacht *
Let op! Minderjarigen tot 16 jaar mogen alleen onder begeleiding van een ouder of verzorger worden gevaccineerd.
1. Medereiziger
Geslacht *
2. Medereiziger
Geslacht *
3. Medereiziger
Geslacht *
4. Medereiziger
Geslacht *
5. Medereiziger
Geslacht *
6. Medereiziger
Geslacht *
7. Medereiziger
Geslacht *
8. Medereiziger
Geslacht *
9. Medereiziger
Geslacht *
10. Medereiziger
Geslacht *