Op afspraak

Gaat u binnenkort op reis? Voor privé of werk? Kom dan eerst naar de Travel Clinic van KLM Health Services.

Afspraak maken

Maak snel een afspraak, zo bent u er zeker van dat u snel geholpen wordt. Wel zo prettig! Let er wel op dat bij een bezoek aan onze Travel Clinic minderjarigen tot 16 jaar alleen onder begeleiding van een ouder of verzorger worden gevaccineerd.

Afspraak wijzigen

Mocht u onverwacht verhinderd zijn, dan verzoeken wij u om uiterlijk 24 uur tevoren uw afspraak af te zeggen of te wijzigen. Bij geen of een te late afzegging zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd bij u in rekening te brengen. Voor het wijzigen of annuleren van uw afspraak kunt u bellen naar 0900 109 109 6 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 16.30 uur).

Wanneer vaccineren

Sommige vaccinaties geven alleen een effectieve bescherming als u ze een bepaalde periode voor uw reis krijgt. Dit hangt af van het soort vaccinatie, uw leeftijd, welke vaccinaties u al gehad heeft, welke reis u gaat maken en hoe lang u wegblijft. Wij raden u aan om ongeveer vier tot zes weken voor vertrek de benodigde vaccinaties te halen.

Wat kunt u van ons verwachten?

Tijdens uw afspraak adviseren wij u over de specifieke risico’s en gezondheidstips die het reizen naar uw reisbestemming met zich mee brengt. Wat er in uw specifieke situatie geldt, is onder andere afhankelijk van de duur van uw verblijf op een bepaalde bestemming, het type activiteiten dat u van plan bent te verrichten en uw eigen fysieke gesteldheid.

Heeft u specifieke vragen? Stel ze gerust tijdens uw afspraak.

Reist u met kleine kinderen of bent u zwanger? Onze medewerkers geven u graag advies over vaccinaties, preventieve maatregelen en reisartikelen. Wij staan u met plezier te woord.

Vanuit het buitenland?

U zit in het buitenland en wilt een afspraak maken? Ook dat kan. Wij verzoeken u vriendelijk een e-mail te sturen naar: travelclinic@klm.com. Eén van onze medewerkers adviseert u graag wanneer u in een van onze vestigingen terecht kunt.

Last-minute?

Wij adviseren u online een afspraak te maken bij een van onze Travel Clinics. U kunt ook last minute bij ons binnenlopen. Indien er ruimte is, helpen wij u graag. Hou dan wel rekening met een eventuele wachttijd. Mocht er geen ruimte meer beschikbaar zijn, dan plannen we graag voor u ter plekke een afspraak in.

Identificatie verplicht

Vanuit overheidswege zijn wij verplicht uw BSN nummer te registreren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs (paspoort, identiteitskaart, rijbewijs, vreemdelingendocument) mee.

Betalen

Bij de Travel Clinic van KLM Health Services kunt u betalen met pin, creditcard of contant.