Op afspraak

Gaat u binnenkort op reis? Voor privé of werk? Kom dan eerst naar de Travel Clinic van KLM Health Services. Maak snel een afspraak, zo bent u er zeker van dat u snel geholpen wordt. Wel zo prettig!

Afspraak maken

Een afspraak maken kan eenvoudig online of telefonisch: 0900 109 109 6. Dit voorkomt onnodig wachten!

Wat kunt u van ons verwachten?

Tijdens het spreekuur adviseren wij u over de specifieke risico’s en gezondheidstips die het reizen naar uw reisbestemming met zich mee brengt. Wat er in uw specifieke situatie geldt, is onder andere afhankelijk van de duur van uw verblijf op een bepaalde bestemming, het type activiteiten dat u van plan bent te verrichten en uw eigen fysieke gesteldheid. Maak direct een afspraak.

Heeft u specifieke vragen?

Reist u met kleine kinderen of bent u zwanger? Onze medewerkers geven u graag advies over vaccinaties, preventieve maatregelen en reisartikelen. Wij staan u met plezier te woord.

Vanuit het buitenland?

U zit in het buitenland en wilt een afspraak maken? Ook dat kan. Wij verzoeken u vriendelijk een e-mail te sturen naar: travelclinic@klm.com. Eén van onze medewerkers adviseert u graag wanneer u in een van onze vestigingen terecht kunt.

Last-minute?

Gaat u onverwacht op reis? Of bedenkt u vlak voor vertrek dat u wellicht bepaalde vaccinaties nodig heeft. Geen probleem. Ook al werken wij op afspraak, u bent bij ons van harte welkom. Als er ruimte is helpen wij u graag. Wel kan het zijn dat u moet wachten, omdat klanten die een afspraak hebben gemaakt eerst te woord worden gestaan. Voorkom onnodig wachten en maak, indien dit nog mogelijk is, een afspraak. Informeert u desgewenst telefonisch via 0900 109 109 6 (€ 1,00 per gesprek) of u aanvullende vaccins nodig heeft en of er voldoende ruimte in ons spreekuur is om u goed voorbereid op reis te laten gaan.

Toch verhinderd?

Mocht u onverwacht verhinderd zijn, dan verzoeken wij u om uiterlijk 24 uur tevoren uw afspraak af te zeggen. Bij geen of een te late afzegging zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd bij u in rekening te brengen. Uw afspraak afzeggen kan via ons e-mailadres: travelclinic@klm.com.

Identificatie verplicht

Met ingang van 1 juni 2009 zijn wij vanuit overheidswege verplicht uw BSN nummer te registreren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs (paspoort, identiteitskaart, rijbewijs, vreemdelingendocument) mee. Heeft u kinderen? Neem dan ook de zorgpas van uw kinderen mee.

Betalen

Bij de Travel Clinic van KLM Health Services kunt u betalen met pin, creditcard of contant.