Wanneer vaccineren

Sommige vaccinaties geven alleen een effectieve bescherming als u ze een bepaalde periode voor uw reis krijgt. Dit hangt af van het soort vaccinatie, uw leeftijd, welke vaccinaties u al gehad heeft, welke reis u gaat maken en hoe lang u wegblijft. Wij raden u aan om ongeveer vier tot zes weken voor vertrek de benodigde vaccinaties te halen.

 

Heeft u nog vragen?

Wellicht vindt u ze terug bij onze veelgestelde vragen. Wilt u nog iets weten voordat u bij ons op afspraak komt? Belt u dan met onze vaccinatie-advieslijn via 0900 109 109 6 (€ 1,00 per gesprek). Wij staan u graag te woord.

Last minute

Gaat u binnenkort op vakantie en bent u uw vaccinaties vergeten? Kom dan voor vertrek vanaf Schiphol alsnog langs bij de Travel Clinic van KLM Health Services op de luchthaven. Wij adviseren over hoe u uzelf het beste kunt beschermen tegen infectieziekten. Beter iets doen dan niets doen. Door het maken van een afspraak voorkomt u onnodig wachten, maar natuurlijk adviseren wij u, als er ruimte is, ook zonder afspraak.

Medicatie

Malariatabletten medicatie zijn altijd in voldoende mate beschikbaar in onze apotheek op de luchthaven. Zowel last minute als op afspraak te verkrijgen.

Minderjarig

Minderjarigen tot 16 jaar mogen alleen onder begeleiding van een ouder of verzorger worden gevaccineerd.