Workshop Gezonde voeding en vitaliteit

Voordelen van de workshop Gezonde voeding en vitaliteit bij KLM Health Services 

  • De workshop informeert, inspireert en activeert over de thema’s gezonde voeding en het vergroten van de vitaliteit. 
  • Draagt bij aan de duurzame inzetbaarheid van jouw team/organisatie. 
  • Voor jouw organisatie op maat ontwikkeld, iedere organisatie is tenslotte uniek.  

Heel inspirerend om te horen wat voor invloed je zelf kunt uitoefenen, zonder ingewikkelde lijstjes en ‘verboden’ producten.” 

Wat bereik je met de workshop Gezonde voeding en vitaliteit 

In de workshop leer je slimme voedingskeuzes maken. We maken je collega’s bewust van de relatie tussen voeding, energie en hun eigen lichaam. Door op het juiste moment gezonde voeding te nuttigen, verbetert het je functioneren en vergroot het je vitaliteit, zowel privé als op je werk. Tijdens de workshop geven we tools om zelf aan de slag te gaan. 

Waar bestaat een workshop Gezonde voeding en vitaliteit uit 

We hebben maanden intensief ontwikkelt en getest om tot een workshop te komen waar jouw collega’s ook echt wat aan hebben. Dit heeft geresulteerd in een workshop die bestaat uit drie fasen. De workshop is onderdeel van een breder vitaliteitsprogramma dat we aanbieden. 

VOOR

We starten voorafgaand aan de workshop met een voorbereidende opdracht. De opdracht verschilt van de functie je collega’s uitoefenen. Aan de hand van het type organisatie en de resultaten van de opdracht maken we een workshop op maat. 

TIJDENS

We gaan tijdens de 2 uur durende workshop op een positieve manier aan de slag met activerende werkvormen. Daardoor krijgen je collega’s inzicht in gezonde voeding en welke invloed dit heeft op hun vitaliteit.  

NA

Hier blijft het niet bij, en dat maakt ons uniek. Na enkele weken nemen wij contact op met je collega’s en stemmen persoonlijk met hun af wat verder nodig is om hun eetpatroon te verbeteren en hun vitaliteit te vergroten. Daarnaast bieden we een online platform waar alle informatie en tools te vinden zijn. 

In 3 stappen naar fitte collega’s 

  1. Vraag de brochure op en lees meer over wat de workshop Gezonde voeding en vitaliteit inhoudt en wat het zowel jouw collega’s als jouw organisatie aan insights en adviezen biedt. 
  2. Nog steeds geboeid? Neem contact met ons op en we komen graag vrijblijvend langs om naar de mogelijkheden voor jouw collega’s en organisatie te kijken.
  3. Onze vitaliteitsexperts stellen samen met jou een passend programma op.

Meer weten? Lees het in onze brochure

Brochure aanvragen

Meer halen uit de workshop Gezonde voeding en vitaliteit? 

De workshop is onderdeel van ons vitaliteitsprogramma. Ondersteuning nodig? Dan is ons online Fit Coachprogramma een optie. Neem contact met ons op, dan vertellen we je hier meer over.

In ons vitaliteitsprogramma bieden we meer workshops aan.