Voor bedrijven

KLM Health Services helpt u om uw organisatie en uw medewerkers fit en gezond houden.

Op weg naar een gezondheidsbeleid

Gemotiveerde medewerkers hebben meer plezier in hun werk en presteren beter. Een goed gezondheidsbeleid ondersteunt u hierin. Welke behoefte leeft er in uw organisatie en hoe kunt u uw medewerkers de juiste zorg bieden? Preventief Medisch Onderzoek (PMO) brengt de gezondheidssituatie van uw bedrijf en uw medewerkers voor u in kaart. 

Fitte en gezonde medewerkers, ook op reis

Met een goed gezondheidsbeleid zorgt u als werkgever voor uw medewerkers. Niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland. Met de diensten van KLM Health Services kunt u uw medewerkers fit en gezond houden. Denk aan medische keuringen om beroepsrisico’s te beperken, leefstijladviezen over werk en privé in balans óf vaccinaties om veilig in het buitenland zaken te doen.

Dienstverlening specifiek voor branches

Elke dag maken bedrijven van uiteenlopende branches naar tevredenheid gebruik van onze diensten. Zo hebben we klanten binnen diverse veiligheidsregio’s, internationaal opererende organisaties, de luchtvaart én de energiemarkt zoals offshore en windenergie. Bedrijven die te maken hebben met bijzondere werkomstandigheden, wisselende werktijden en internationale contacten.

De KLM-groep ondersteunen wij gedurende lange tijd, met name op het gebied van het duurzaam vergroten van de inzetbaarheid en vitaliteit van medewerkers. Dat doen we ook graag voor uw bedrijf.

Directe hulp overal ter wereld

Niet alles is met een goede voorbereiding te voorkomen. KLM Health Services biedt daarom ook hulp bij incidenten op onverwachte momenten. Dat doen wij 24/7 en overal ter wereld. Zo weet u zeker dat uw werknemers de zorg krijgen die ze verdienen. Voor onverwachte hulpverlening in het buitenland, zoals bijvoorbeeld eerste hulp, hebben wij een speciale dienst ontwikkeld: Dokter mee op reis.

Zorgspecialisten

De zorgprofessionals van KLM Health Services hebben specifieke vakkennis en internationale ervaring, onder andere op het gebied van reizigers- en luchtvaartgeneeskunde. Door het uitgebreide, wereldwijde artsennetwerk van KLM Health Services zijn zij bovendien altijd op de hoogte van eventuele ziekte-uitbraken en kunt u ook in het buitenland rekenen op adequate medische zorg.

Meer informatie

Meer weten over ons complete dienstenpakket en de wijze waarop wij uw bedrijf kunnen ondersteunen? Laat uw contactgegevens achterlaten via dit contactformulier. Wij bellen u binnen één werkdag terug.

Vaccineren

Afspraak maken

Opleidingen

Inschrijven

Medische keuringen

Meer informatie