Voor bedrijven

Met de diensten van KLM Health Services kunt u uw medewerkers fit en gezond houden.

Fitte en gezonde medewerkers

Met de diensten van KLM Health Services kunt u uw medewerkers fit en gezond houden. Belangrijk, want wie zich goed voelt, presteert beter. Als werkgever kunt u hierin een belangrijke rol spelen. Denk aan medische keuringen om beroepsrisico’s te beperken, een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) voor het bewaken en bevorderen van de gezondheid in relatie tot het werk, óf vaccinaties om veilig in het buitenland zaken te doen. Wilt u meer weten? Neemt u dan contact op met één van onze medewerkers: (020) 649 06 69 of via info@klmhealthservices.com.

Dienstverlening specifiek voor branches

Elke dag maken bedrijven van uiteenlopende branches naar tevredenheid gebruik van onze diensten. Zo hebben we klanten binnen diverse veiligheidsregio’s, internationaal opererende organisaties, de luchtvaart én de energiemarkt zoals offshore en windenergie. Veelal bedrijven die te maken hebben met bijzondere werkomstandigheden, wisselende werktijden en internationale contacten. De KLM-groep ondersteunen wij gedurende lange tijd, met name op het gebied van het duurzaam vergroten van de inzetbaarheid en vitaliteit van medewerkers.

Directe hulp overal ter wereld

Niet alles is met een goede voorbereiding te voorkomen. KLM Health Services biedt daarom ook hulp bij incidenten op onverwachte momenten. Dat doen wij 24/7 en overal ter wereld. Zo weet u zeker dat uw werknemers de zorg krijgen die ze verdienen. Voor onverwachte hulpverlening in het buitenland, zoals bijvoorbeeld eerste hulp, hebben wij een specifieke dienstverlening ontwikkeld: Dokter mee op reis.

Zorgspecialisten

De zorgprofessionals van KLM Health Services hebben specifieke vakkennis en internationale ervaring, onder andere op het gebied van reizigers- en luchtvaartgeneeskunde. Door het uitgebreide, wereldwijde artsennetwerk van KLM Health Services zijn zij bovendien altijd op de hoogte van eventuele ziekte-uitbraken en kunt u ook in het buitenland rekenen op adequate medische zorg.

Meer informatie

Meer weten over ons complete dienstenpakket en de wijze waarop wij uw bedrijf kunnen ondersteunen? Bel (020) 649 06 69 of vul het contactformulier in.

Opleidingen

Inschrijven

Medische keuringen

Meer informatie