KLM Health Services helpt jouw organisatie om de medewerkers fit en gezond houden.

Fit to explore your world

Gezondheidsmanagement: op weg naar een gezondheidsbeleid

Gezonde en vitale medewerkers bepalen voor een groot deel het succes van het bedrijf. Een medewerker die goed in zijn vel zit, is in staat om betere prestaties te leveren en meldt zich minder vaak ziek.

Daarom is het voor de kwaliteit en continuïteit van de organisatie essentieel te investeren in de gezondheid en vitaliteit van medewerkers. Niet eenmalig, maar structureel. KLM Health Services bespreekt graag met je wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen om te voorkomen dat medewerkers uitvallen. En om ervoor te zorgen dat zij vol energie hun werk kunnen doen.

Fitte en gezonde medewerkers, ook op reis

Met een goed gezondheidsbeleid zorg je als werkgever voor je medewerkers. Niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland. Met de diensten van KLM Health Services houdt je je medewerkers fit en gezond. Denk aan medische keuringen om beroepsrisico’s te beperken, leefstijladviezen over werk en privé in balans óf vaccinaties om veilig in het buitenland zaken te doen.

Onze diensten

Onze specialisten ondersteunen en adviseren bedrijven vanuit hun specifieke vakkennis en expertise op de onderdelen Gezondheidsbevordering, Medische ondersteuning voor internationaal opererende bedrijven en Vaccinaties.

Wil je meer weten? Laat je contactgegevens achter. Wij bellen je binnen één werkdag terug.

Contactformulier 020 649 06 69

Waarom KLM Health Services?

  1. Dienstverlening specifiek voor branches met bijzondere werkomstandigheden, wisselende werktijden en internationale contacten.
  2. Specifieke vakkennis en internationale ervaring.
  3. 24/7 directe hulp overal ter wereld.

Gezondheids bevordering

Lees meer

Medische ondersteuning

Lees meer

Vaccinaties bedrijven

Lees meer

Opleidingen

Staat veiligheid voorop in jouw organisatie? Dan ben je bij KLM Health Services aan het juiste adres. Ons Education Centre verzorgt diverse opleidingen op het gebied van veiligheid en gezondheid, zoals Eerste Hulp, AED en BHV. Bij ons op locatie of incompany. Meer over onze opleidingen.