Wij vinden het belangrijk dat alle reizigers en expats gezond, veilig en fit blijven. Lees meer over de belangrijkste feiten van het nieuwe coronavirus COVID-19.

Voor bedrijven

KLM Health Services helpt u om uw organisatie en uw medewerkers fit en gezond houden.

  Fit to explore your world

Gezondheidsmanagement: op weg naar een gezondheidsbeleid

Gezonde en vitale medewerkers bepalen voor een groot deel het succes van het bedrijf! Een medewerker die in goed in zijn vel zit, is in staat om betere prestaties te leveren en meldt zich minder vaak ziek.

Daarom is het voor de kwaliteit en continuïteit van de organisatie essentieel te investeren in de gezondheid en vitaliteit van uw medewerkers. Niet eenmalig, maar structureel. KLM Health Services gaat graag met u in gesprek om te bespreken wat wij voor u kunnen doen om te voorkomen dat uw medewerkers uitvallen. En om ervoor te zorgen dat zij vol energie hun werk kunnen doen.

Fitte en gezonde medewerkers, ook op reis

Met een goed gezondheidsbeleid zorgt u als werkgever voor uw medewerkers. Niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland. Met de diensten van KLM Health Services kunt u uw medewerkers fit en gezond houden. Denk aan medische keuringen om beroepsrisico’s te beperken, leefstijladviezen over werk en privé in balans óf vaccinaties om veilig in het buitenland zaken te doen.

Onze diensten

Onze specialisten ondersteunen en adviseren bedrijven vanuit hun specifieke vakkennis en expertise op de onderdelen Gezondheidsbevordering, Medische ondersteuning voor internationaal opererende bedrijven en Vaccinaties.

Meer weten over onze diensten? Laat uw contactgegevens achter. Wij bellen u binnen één werkdag terug.

Contactformulier 020 649 06 69

Waarom KLM Health Services?

  1. Dienstverlening specifiek voor branches met bijzondere werkomstandigheden, wisselende werktijden en internationale contacten.
  2. Specifieke vakkennis en internationale ervaring.
  3. 24/7 directe hulp overal ter wereld.

Gezondheids bevordering

Lees meer

Medische ondersteuning

Lees meer

Vaccinaties bedrijven

Lees meer

Opleidingen

Staat veiligheid voorop in uw organisatie? Dan bent u bij KLM Health Services aan het juiste adres. Ons Education Centre verzorgt diverse opleidingen op het gebied van veiligheid en gezondheid, zoals Eerste Hulp, AED en BHV. Bij ons op locatie of bij u incompany. Meer over onze opleidingen.