Fit Coaching

Voordelen van Fit Coaching bij KLM Health Services

  • Positieve stimulans om echt in beweging te komen.
  • Online platform in combinatie met een app, waardoor de coach altijd in de buurt is.
  • Veel korte contactmomenten, waardoor je steeds weer gestimuleerd en geactiveerd wordt.
  • Praktische huiswerkopdrachten (bewezen effect!).
  • Alle coaches werken met dezelfde bewezen effect methodiek van eCoach Pro.
  • In het Nederlands en in het Engels.

Fit Coaching heeft mij aangespoord om de stappen te nemen, die ik al jaren geleden wilde zetten.

Wat is Fit Coaching?

Soms is het moeilijk om jezelf te motiveren om in beweging te komen. Met Fit Coaching helpen we je een handje. Samen met onze fit coach werk je in haalbare, kleine stapjes aan het verbeteren van je fitheid en gezondheid. Je krijgt een steuntje in de rug, maar je houdt zelf de regie! Fit Coaching is bij iedere organisatie in te zetten. Het geeft je fitte en gezonde medewerkers en onderzoek heeft uitgewezen dat dit leidt tot een hogere productiviteit, een hoger energieniveau en een lager verzuim.

Waar bestaat Fit Coaching uit?

We bieden Fit Coaching aan op verschillende niveaus. Voel je je al best fit, maar heb je net dat extra steuntje in de rug nodig? Dan kun je deelnemen aan ons light programma. Voel je al een tijdje niet zo fit en weet je niet hoe je moet beginnen of val je snel terug in ‘oude’ gewoontes? Geen probleem. De fit coach start met jou het medium of intensive programma en helpt je snel op weg. In de brochure vind je meer over de specifieke programma’s.

In 3 stappen naar fitte collega’s

  1. Vraag de brochure op en lees meer over wat Fit Coaching inhoudt en wat het zowel jouw collega’s als jouw organisatie aan insights en adviezen biedt.
  2. Nog steeds geboeid? Neem contact met ons op en we komen graag vrijblijvend langs om naar de mogelijkheden voor jouw collega’s en organisatie te kijken.
  3. Onze vitaliteitsexperts stellen samen met jou een passend programma op.

Meer weten? Lees het in onze brochure

Brochure aanvragen

Meer halen uit Fit Coaching?

Fit Coaching helpt je om je fitheid en gezondheid te verbeteren. Wil je meer inzicht in de status van je gezondheid of wil je aan de slag met specifieke onderdelen binnen vitaliteit en gezondheid, dan bieden wij de volgende trajecten aan: