Vacatures

Bij KLM Health Services zijn we vaak opzoek naar nieuw talent. Op deze pagina vind je het actuele overzicht van openstaande vacatures.

Een wereld gaat voor je open als bedrijfsarts bij KLM Health Services. Een veelzijdige functie binnen een professioneel team van bedrijfsartsen en met een breed spectrum aan hulpvragen voor een zeer diverse doelgroep binnen KLM; van piloot en stewardess tot medewerker Cargo en Boeing Engineer. Zo kom je nog eens ergens!

Voornamelijk op Schiphol          Parttime of fulltime          KHS

Bekijk de hele vacature                                            

Op de afdeling Finance zijn we op zoek naar een nieuwe fulltime administrateur, jouw kwaliteiten liggen op cijfermatig en administratief vlak en je bent een opmerkzame collega die begrijpt hoe het reilen en zeilen op een financiële afdeling eraan toe gaat.

Schiphol-Oost          KHS

Bekijk de hele vacature                                            

We zijn op zoek naar een Hoofd Vliegmedische keuringen om ervoor te zorgen dat al deze verschillende keuringen, waar je eindverantwoordelijke voor zal zijn, goed verlopen

Schiphol-Oost          KHS

Bekijk de hele vacature                               

Als arbeidsdeskundige bij KLM Health Services adviseer je werkgevers en werknemers bij re-integratie, verzuimbeheersing en bij vragen over wet- en regelgeving.

Schiphol-Oost          Parttime          KHS

Bekijk de hele vacature                                       

Executive Health Management opereert in het topsegment van de medische onderzoekmarkt. Wij verrichten op periodieke basis Preventief Medisch Onderzoek (PMO) bij CEO’s en hoger management van multinationals en gerenommeerde professionele organisaties.

Hoofddorp          Parttime          EHM

Bekijk de hele vacature                                                     

Airport Medical Services is verantwoordelijk voor de medische dienstverlening op de luchthaven Schiphol aan de miljoenen reizigers, duizenden werknemers en honderden bezoekers, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Dat doen wij met een betrokken team van artsen, verpleegkundigen, ambulancepersoneel en stafmedewerkers.

Schiphol          Parttime          AMS

Bekijk de hele vacature                                                    

Als keuringsarts houd je je bezig met het verrichten van verschillende soorten keuringen zoals wettelijk verplichte keuringen, risicogerichte keuringen en persoonlijke leefstijlkeuringen. In deze functie werk je nauw samen met dokterassistentes, oogmeetkundigen en het secretariaat.

Schiphol-Oost en Den Haag       Fulltime          KHS

Bekijk de hele vacature                                                  

Samen met KLM wordt gewerkt aan een herontwerp van het verzuimproces, waarbij in het begin van verzuim op basis van triage wordt vastgesteld of een interventie van een arboverpleegkundige òf een bedrijfsarts nodig is. De functie van arboverpleegkundige is nog in de beginfase binnen KLM Health Services. Je triageert en geeft advies tijdens verzuimconsulten. Je bent casebegeleider en begeleidt de managers in hun verzuimaanpak.

Bekijk de hele vacature