Vacatures

Bij KLM Health Services zijn we vaak opzoek naar nieuw talent. Op deze pagina vind je het actuele overzicht van openstaande vacatures.

Een wereld gaat voor je open als bedrijfsarts bij KLM Health Services. Een veelzijdige functie binnen een professioneel team van bedrijfsartsen en met een breed spectrum aan hulpvragen voor een zeer diverse doelgroep binnen KLM; van piloot en stewardess tot medewerker Cargo en Boeing Engineer. Zo kom je nog eens ergens!

Voornamelijk op Schiphol          Parttime of fulltime          KHS

Bekijk de hele vacature                                            

In deze nieuwe functie ontwikkel je sales- en marketingactiviteiten en draag je zorg over de juiste uitvoering hiervan mede in nauwe samenwerking met de verschillende businessunits.

Schiphol-Oost          Fulltime          KHS

Bekijk de hele vacature                               

Als arbeidsdeskundige bij KLM Health Services adviseer je werkgevers en werknemers bij re-integratie, verzuimbeheersing en bij vragen over wet- en regelgeving.

Schiphol-Oost          Parttime          KHS

Bekijk de hele vacature                                       

Executive Health Management opereert in het topsegment van de medische onderzoekmarkt. Wij verrichten op periodieke basis Preventief Medisch Onderzoek (PMO) bij CEO’s en hoger management van multinationals en gerenommeerde professionele organisaties.

Hoofddorp          Parttime          EHM

Bekijk de hele vacature                                                     

Airport Medical Services is verantwoordelijk voor de medische dienstverlening op de luchthaven Schiphol aan de miljoenen reizigers, duizenden werknemers en honderden bezoekers, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Dat doen wij met een betrokken team van artsen, verpleegkundigen, ambulancepersoneel en stafmedewerkers.

Schiphol          Parttime          AMS

Bekijk de hele vacature                                                    

Als keuringsarts houd je je bezig met het verrichten van verschillende soorten keuringen zoals wettelijk verplichte keuringen, risicogerichte keuringen en persoonlijke leefstijlkeuringen. In deze functie werk je nauw samen met dokterassistentes, oogmeetkundigen en het secretariaat.

Schiphol-Oost en Den Haag       Fulltime          KHS

Bekijk de hele vacature