Werken bij KLM Health Services

KLM Health Services, Airport Medical Services en Executive Health Management helpen met gezond leven, werken en reizen. Van eerste hulp en medische ondersteuning tot vaccinaties, health check-ups en lifestyle programma’s. Dit doen we met een team van artsen, verpleegkundigen, assistenten en coaches. Al meer dan 25 jaar voor KLM en voor andere internationale organisaties zoals de overheid, multinationals en offshore. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Of het nu gaat over werken of vakantie. Fit to explore your world.

Onze ambitie

We willen dé lifestyle organisatie zijn voor vitaliteit, gezondheid en fitheid. We zorgen dat mensen fit zijn en blijven en minder snel ziek worden. We stralen in alles uit dat we van healthy en fit zijn. Waar je ook bent, je ervaart onze healthy feeling. De kers op de taart is dat we zelf in 2022 de fitste organisatie van Nederland willen zijn en blijven natuurlijk. We hebben jou nodig om deze ambitie waar te maken!

(Virtuele) kop koffie?

Wil je meer informatie over werken bij KLM Health Services of over een specifieke vacature? Dan komen we graag met je in contact. Bel naar 020 648 16 69 of stuur een e-mail naar health@klm.com.

#explore

Als ik solliciteer..

Hoe dan verder?