Van HR-medewerker tot verpleegkundige bij de Travel Clinic, paramedicus of een uniek traineeship tot bedrijfsarts; kom je onze wereld ontdekken?

KLM Health Services, Airport Medical Services en Executive Health Management helpen met gezond leven, werken en reizen. Van eerste hulp en medische ondersteuning tot vaccinaties, health check-ups en lifestyle programma’s. Dit doen we met een team van artsen, verpleegkundigen, assistenten en coaches. Al meer dan 25 jaar voor KLM en voor andere internationale organisaties zoals de overheid, multinationals en offshore. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Of het nu gaat over werken of vakantie.

Onze ambitie

We willen dé lifestyle organisatie zijn voor vitaliteit, gezondheid en fitheid. We zorgen dat mensen fit zijn en blijven en minder snel ziek worden. We stralen in alles uit dat we van healthy en fit zijn. Waar je ook bent, je ervaart onze healthy feeling. De kers op de taart is dat we zelf in 2022 de fitste organisatie van Nederland willen zijn en blijven natuurlijk. We hebben jou nodig om deze ambitie waar te maken!

Opleidingsinstelling artsen & verpleegkundigen

Een fascinerende en veelzijdige medische (werk)omgeving

Bij ons werk je met boeiende klanten waaronder KLM. In een dynamische werkomgeving krijg je de kans om jouw vakgebied in de breedste zin van het woord uit te voeren. Kom onze wereld ontdekken!

(Virtuele) kop koffie?

Wil je meer informatie over werken bij KLM Health Services of over de opleidingsinstelling? We zouden het leuk vinden om kennis met je te maken. Bel naar 020 648 16 69 of stuur een e-mail naar recruitment.health@klm.com.