Workshop Energiek als een topsporter

Voordelen van de workshop Energiek als een topsporter bij KLM Health Services

  • Op maat ontwikkeld voor iedere organisatie, zowel voor leidinggevenden als medewerkers 
  • Informeert, inspireert en activeert over de thema’s; dagindeling, rust en inspanning, hoe te pieken en het vergroten van energie 
  • Doet een beroep op gedragsverandering/eigen verantwoordelijkheid 
  • De focus ligt op het afstemmen van actie en herstel in harmonie met je lijf 
  • Draagt bij aan de duurzame inzetbaarheid van jouw team/organisatie 

Mooi om te ontdekken dat wat goed voor een topsporter is, ook goed voor mij is. In feite is mijn werk ook een soort topsport.

Wat is een workshop Energiek als een topsporter? 

Tijdens de workshop Energiek als een topsporter ontdek je de geheimen van duurzaam energiebeheer. Met diverse oefeningen en opdrachten maken onze coaches je bewust van de manier waarop je nu met je energie omgaat en waar winst voor jou te behalen valt. Je krijgt inzicht in de wonderlijke signalen die jouw lijf je geeft en hoe je deze kunt vertalen naar beter omgaan met je energie. En belangrijker, we geven je tools om zelf aan de slag te gaan om je energieniveau te verhogen! 

Waar bestaat een workshop Energiek als een topsporter uit?

VOOR 

We maken deze workshop passend voor iedere organisatie. Vooraf vindt een intake plaats en krijg je een voorbereidende opdracht mee, zoals een test over je huidige energieniveau.  

TIJDENS

Tijdens de workshops krijg je via diverse activerende werkvormen informatie en inzicht over hoe je moet omgaan met je energie. Ook wordt er stilgestaan bij de aspecten die je energie in negatieve zin beïnvloeden en die vaak gemakkelijk voorkomen kunnen worden. Je wordt geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan met wat je hebt geleerd. We geven je hiervoor praktische tools mee. 

NA

Enkele weken na de workshop nemen we contact met je op. We stemmen af wat jij nog nodig hebt om je energieniveau te verbeteren en je vitaliteit te vergroten. In 3 stappen naar fitte collega’s.

In 3 stappen naar fitte collega’s 

  1. Vraag de brochure aan en lees terug over wat de workshop Energiek als een topsporter inhoudt en wat het zowel jouw collega’s als organisatie aan insights en adviezen biedt. 
  2. Nog steeds geboeid? Neem contact met ons op en we komen graag vrijblijvend langs om naar de mogelijkheden voor jouw collega’s en organisatie te kijken.
  3. Onze vitaliteitsexperts stellen samen met jou een passend programma op.

Meer weten? Lees het in onze brochure

Brochure aanvragen

Meer halen uit je workshop Energiek als een topsporter? 

De workshop is onderdeel van ons vitaliteitsprogramma. Ondersteuning nodig? Dan is ons online Fit Coachprogramma een optie. Neem contact met ons op, dan vertellen we je hier meer over. In ons vitaliteitsprogramma bieden we meer workshops aan.