Workshop Haal het beste uit stress

Voordelen van de workshop Haal het beste uit stress bij KLM Health Services

  • Informeert, inspireert en activeert op het gebied van stress, stresssignalen en beter omgaan met stress.
  • Doet een beroep op gedragsverandering (eigen verantwoordelijkheid).
  • Focus ligt op preventie (voorkomen van uitval door onregelmatig werken).
  • Op maat ontwikkeld voor iedere organisatie (zowel voor leidinggevenden en medewerkers).
  • Draagt bij aan de duurzame inzetbaarheid van jouw team/organisatie.

Ik was er net op tijd bij voordat stress mijn leven negatief is gaan beïnvloeden. Door praktijkgerichte oefeningen die ik dagelijks kan uitvoeren ga ik nu met meer plezier naar mijn werk en herkent mijn gezin mij weer helemaal terug.

Wat is de workshop Haal het beste uit stress?

Met de workshop Haal het beste uit stress leer je onderscheid te maken tussen positieve en negatieve stress. Je leert negatieve stress te minderen en herstel te optimaliseren. Tijdens de workshop ontvang je tools om zelf aan de slag te gaan om met minder stress en meer plezier je werk uit te voeren. Deze workshop is voor iedereen die wil voorkomen dat stress leidt tot klachten.

Waar bestaat de workshop Haal het beste uit stress uit?

We hebben maanden intensief ontwikkelt en getest om tot een workshop te komen waar jouw collega’s ook echt wat aan hebben. Dit heeft geresulteerd in een workshop die bestaat uit drie fasen. De workshop is onderdeel van een breder vitaliteitsprogramma dat we aanbieden.

Voor

We beginnen met een intake, en passen we de workshop aan op jouw specifieke wensen. Voorafgaand aan workshop krijg je een voorbereidende opdracht mee. Met deze opdracht maak je je tijdsbesteding inzichtelijk. Als je leiding geeft, krijg je een korte vragenlijst over jouw rol als leidinggevende en het signaleren en voorkomen van stress in en op het werk.

Tijdens

Met leuke en activerende werkvormen krijg je tijdens de workshop informatie en inzicht in stress, stresssignalen en het voorkomen van stress. Ook staan we stil bij de aspecten die stress beïnvloeden. We inspireren je en geven je praktische tools mee om de volgende dag al zelf aan de slag te gaan met wat je hebt geleerd.

Na

We nemen enkele weken na de workshop contact met je op en stemmen dan samen af wat jij nog nodig hebt om stress te verminderen en je werkplezier te vergroten. Natuurlijk kun je alle informatie en tools online terugvinden.

In 3 stappen naar fitte collega’s

  1. Vraag de brochure op en lees meer over wat de workshop Haal het beste uit stress inhoudt en wat het zowel jouw collega als jouw organisatie aan insights en adviezen biedt.
  2. Nog steeds geboeid? Neem contact met ons op en we komen graag vrijblijvend langs om naar de mogelijkheden voor jouw collega’s en organisatie te kijken.
  3. Onze vitaliteitsexperts stellen samen met jou een passend programma op.

Meer weten? Lees het in onze brochure

Brochure aanvragen

Meer halen uit je workshop Haal het beste uit stress?

De workshop is onderdeel van ons vitaliteitsprogramma. Ondersteuning nodig? Dan is ons online Fit Coachprogramma een optie. Neem contact met ons op, dan vertellen we je hier meer over. In ons vitaliteitsprogramma bieden we meer workshops aan.