Workshop Slaap en Onregelmatig werken

Voordelen van de workshop Slaap en Onregelmatig werken bij KLM Health Services

  • Op maat ontwikkeld voor iedere organisatie (zowel voor leidinggevenden als medewerkers).
  • Informeert, inspireert en activeert.
  • Doet een beroep op gedragsverandering (eigen verantwoordelijkheid).
  • Focus ligt op preventie (voorkomen van uitval door onregelmatig werken).
  • Draagt bij aan de duurzame inzetbaarheid van jouw team/organisatie.

Met de 12 slaaptips lukt het me nu beter overdag te slapen voordat ik de nachtdienst inga

Wat is de workshop Slaap en Onregelmatig werken?

In de workshop Slaap en Onregelmatig werken leer je wat de relatie is tussen slaap, gedrag en omgevingsfactoren. We laten zien wat de impact is van je functie en onregelmatige werktijden op je prestaties. En belangrijker, we geven je tools om zelf aan de slag te gaan om beter te slapen en je vitaliteit te vergroten!

Waar bestaat de Workshop Slaap en Onregelmatig werken uit?

We hebben maanden intensief ontwikkelt en getest om tot een workshop te komen waar jouw collega’s ook echt wat aan hebben. Dit heeft geresulteerd in een workshop die bestaat uit drie fasen. De workshop is onderdeel van een breder vitaliteitsprogramma dat we aanbieden.

Voor

We maken deze workshop passend voor iedere organisatie. Want iedere organisatie is uniek met eigen, specifieke wensen. Vooraf vindt een intake plaats. Voorafgaand aan de workshop krijg je een voorbereidende opdracht mee, zoals het bijhouden van een slaapboekje. Als je leiding geeft, dan krijg je een korte vragenlijst over jouw rol met betrekking tot slaap en onregelmatig werken.

Tijdens

Tijdens de workshops krijg je via leuke en activerende werkvormen informatie en inzicht over onregelmatig werk en slaap/bioritme. Ook wordt er stilgestaan bij de aspecten die slaap beïnvloeden. Je wordt geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan met wat je hebt geleerd. Dat kan de volgende dag al! We geven je hiervoor praktische tools mee.

Na

Enkele weken na de workshop nemen we nog een keer contact met je op. We stemmen af wat jij nog nodig hebt om je slaap te verbeteren en je vitaliteit te vergroten. Natuurlijk kun je alle informatie en tools online terugvinden.

In 3 stappen naar fitte collega’s

  1. Vraag de brochure op en lees meer over wat de Workshop Slaap en Onregelmatig werken inhoudt en wat het zowel jouw collega als jouw organisatie aan insights en adviezen biedt.
  2. Nog steeds geboeid? Neem contact met ons op en we komen graag vrijblijvend langs om naar de mogelijkheden voor jouw collega’s en organisatie te kijken.
  3. Onze vitaliteitsexperts stellen samen met jou een passend programma op.

Meer weten? Lees het in onze brochure

Brochure aanvragen

Meer halen uit je Workshop Slaap en Onregelmatig werken?

Met de workshop geven we je collega’s inzicht in de impact van slaap op vitaliteit, in hun persoonlijke slaappatroon en hoe zij met kleine aanpassingen in hun slaappatroon hun functioneren kunnen verbeteren en hun vitaliteit kunnen vergroten. Heeft je collega na de workshop nog extra ondersteuning nodig? Dan is ons online Fit Coachprogramma een optie. Neem contact met ons op, dan vertellen we je hier meer over. In ons vitaliteitsprogramma bieden we meer workshops aan.