Inentingen Mauritius: welke vaccinaties heeft u nodig?

Gaat u naar Mauritius? Met ons reisadvies gaat u gezond en goed voorbereid op reis. Er worden voor Mauritius inentingen aangeraden. Hoewel vaccinaties voor Mauritius niet verplicht zijn, kunnen ze u wel beschermen tegen nare ziektes. Welke specifieke inentingen Mauritius vereist, is afhankelijk de duur van uw verblijf in Mauritius en uw verdere reisschema. De verpleegkundigen van KLM Health Services vertellen u graag welke vaccinaties Mauritius van u vraagt en hoe u optimaal voorbereid naar dit paradijselijke eiland kunt vertrekken.

Mauritius is een tropisch eiland dat ten oosten van Afrika ligt in de Indische Oceaan. Het eiland staat bekend om zijn parelwitte stranden, schitterende baaien, tropische regenwouden, rivieren en watervallen. U kunt genieten van een relaxte strandvakantie, maar kunt bij Mauritius ook prachtig duiken of andere watersporten beoefenen. Wat u ook gaat doen, bescherm u te allen tijde tegen de ziektes en dengue muggen die op Mauritius voorkomen. Maak hier direct een afspraak met één van onze verpleegkundigen.

Vaccinaties Mauritius: veel voorkomende risico’s

Er komen op Mauritius ziektes voor waartegen u niet weerbaar bent. Vaccinaties kunnen u en uw kind of baby hiertegen beschermen. Bekijk hieronder welke ziektes en gezondheidsrisico’s veel voorkomen op Mauritius. Dan weet u meteen welke specifieke inentingen Mauritius van u vraagt en welke voorbereidingen u nog meer kunt treffen voor een gezond verblijf.

Chikungunya

In dit land komt Chikungunya voor. Bescherm je overdag goed tegen muggenbeten.

Dengue

In dit land komt dengue koorts of knokkelkoorts voor. Bescherm je overdag goed tegen muggenbeten. Laat je adviseren door een deskundig reizigersverpleegkundige van KLM Health Services.

DTP

Een DTP vaccinatie wordt aanbevolen voor alle reizigers naar dit land. Laat je adviseren door een deskundig reizigersverpleegkundige van KLM Health Services.

Hepatitis A

Een Hepatitis A vaccinatie wordt aanbevolen voor alle reizigers naar dit land. Bespreek met een reizigersverpleegkundige van KLM Health Services of je deze vaccinatie nodig hebt.

Hepatitis B

Het vaccinatieadvies voor Hepatitis B is persoonsgebonden. Bespreek met een reizigersverpleegkundige van KLM Health Services of je deze vaccinatie nodig hebt.

Schistosomiasis

In dit land komt Schistosomiasis (Bilharzia) voor. Laat je adviseren door een deskundig reizigersverpleegkundige van KLM Health Services.

Zikavirus

In dit land komt het zikavirus voor. Bescherm je overdag goed tegen muggenbeten.

Gezond op reis naar Mauritius: bereid u voor met onze tips

Maak uw reis naar Mauritius zo aangenaam mogelijk en kom niet voor verrassingen te staan. Onderstaand vindt u handige tips om u voor te bereiden op uw reis.

Met het ‘Dokter mee op reis’-service abonnement van KLM Health Services kunt u 24/7 bellen, mailen, sms’en of Whatsappen met een deskundige van KLM Health Services. Niet alleen bij noodgevallen, maar ook bij twijfel. Kies voor ‘Dokter mee op reis’.

Onschuldige zaken als voedsel, water en zon kunnen in het buitenland een risico vormen voor uw gezondheid. Welke maatregelen kunt u nemen om deze gezondheidsrisico’s te verminderen? Lees het in onze tips voor op reis.

Met een reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken kunt u zich voorbereiden op veiligheidsrisico’s tijdens een buitenlands verblijf. Buitenlandse Zaken vermeldt in een reisadvies bijvoorbeeld welke gebieden veilig zijn en naar welke gebieden u niet moet reizen. Soms zijn er veiligheidsrisico’s. Wees dan alert of reis alleen naar het land als dat echt noodzakelijk is. Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft een centraal telefoonnummer voor reizigers dat 24/7 bereikbaar is. Het telefoonnummer is: +31 247 247 247.

Vaccinatie voor Mauritius inplannen? Maak nu een afspraak!

Je inentingen voor Mauritius regel je gemakkelijk door meteen online een vaccinatie afspraak te maken. Bekijk hier het overzicht van onze Travel Clinics. Heb je andere vragen over een vaccinatie voor Mauritius? Hier vind je de veelgestelde vragen die wij ontvangen over reizen en vaccineren.  Staat je vraag hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Vaccinatie nodig voor de bovenstaande risico's?

Afspraak maken

Reisartikelen

Bestel direct online