Let op: heb je een klacht over KLM? Bijvoorbeeld over de bagageafhandeling, tickets of over een vertraging? Ga dan naar de website van KLM. De afdeling Customer Care van KLM geeft je zo spoedig mogelijk antwoord.

Compliment of klacht voor Airport Medical Services of KLM Health Services

Alles naar wens?

Wij doen onze uiterste best om alles rondom de dienstverlening van KLM Health Services en Airport Medical Services goed te regelen. Als je tevreden bent over een van onze medewerkers of over onze dienstverlening, dan horen wij dat graag! Laat ons dit weten via ons online formulier of via een commentcard.

Denk je mee?

Wij zijn altijd op zoek naar manieren om onze producten en dienstverlening te verbeteren. Natuurlijk sta jij als klant daarbij centraal. Jouw mening is dan ook erg belangrijk. Heb je een suggestie om onze producten, diensten of service te verbeteren? Dan horen we dat graag via ons online formulier.

Je hebt een klacht, wat nu?

Vervelend dat je niet tevreden bent. Laat het ons weten! Stuur je klacht via ons online formulier of per brief. Het correspondentieadres is: KLM Health Services bv o.v.v. de afdeling die u geholpen heeft Postbus 7700 (SPL/AG) 1117 ZL Schiphol Als je een klacht wilt indienen dan hebben wij een paar suggesties:

  • Geef zo precies mogelijk aan wat er gebeurd is, waar je ontevreden over bent en wat volgens jou de beste oplossing is.
  • Stuur alle relevante stukken mee.
  • Stuur geen originele stukken met je klacht mee, je kunt ze namelijk zelf nog nodig hebben.

Nadat wij je klacht hebben ontvangen, ontvang je binnen een week een ontvangstbevestiging. Wij nemen een klacht altijd serieus en gaan direct aan de slag om je klacht op te lossen. In sommige gevallen is het nodig om aanvullende informatie of advies in te winnen. Het kan zijn dat je dan wat langer op onze oplossing moet wachten. Natuurlijk laten wij dit weten.

Onze klachtafhandeling is niet naar wens, wat nu?

Als je niet tevreden bent over de bemiddeling kun je een formele klacht indienen bij de directie van KLM Health Services. De klachtenfunctionaris informeert je over de procedure en je indien nodig adviseren bij het formuleren van de klacht. Nadat de klacht schriftelijk is ingediend zal de directie van KLM Health Services een onderzoekscommissie vragen om de klacht te onderzoeken en hem te adviseren over de uitspraak.