Preventieve maatregelen

Voorkomen is altijd beter dan genezen, ook op reis. Tijdens uw verblijf in het buitenland wilt u ook beschermd zijn tegen mogelijke gezondheidsrisico’s. Bij de Travel Clinic adviseren wij u graag hoe u met de juiste artikelen goed voorbereid op reis gaat.

Wat kunt u verwachten?

Om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken, is het verstandig om naast uw eventuele vaccinaties ook een aantal preventieve maatregelen te nemen. Hiermee verkleint u de kans om ziek te worden tijdens of na uw reis. Onze verpleegkundigen van de Travel Clinic geven u deskundig advies. U kunt in de Travel Clinic terecht voor handige reisartikelen zoals First Aid kits voor op reis, klamboes en middelen tegen zonnebrand en insectenbeten. Bezoek ook onze webshop of onze winkel op Schiphol-Oost.

De voordelen op een rij

Een bezoek aan de Travel Clinic zorgt ervoor dat u goed voorbereid op reis gaat. Daarmee voorkomt u onnodige gezondheidsproblemen en heeft u meer plezier van uw reis.

Reisadvies Buitenlandse Zaken

Met een reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken kunt u zich voorbereiden op veiligheidsrisico’s tijdens een buitenlands verblijf. Buitenlandse Zaken vermeldt in een reisadvies bijvoorbeeld welke gebieden veilig zijn en naar welke gebieden u niet moet reizen. Soms zijn er veiligheidsrisico’s. Wees dan alert of reis alleen naar het land als dat echt noodzakelijk is.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft een nieuw centraal telefoonnummer voor reizigers in het leven geroepen dat 24/7 bereikbaar is. Het telefoonnummer is: (020) 472 472 47.