Medische zorg in het buitenland

U gaat op zakenreis en bent goed voorbereid. Wie op reis gaat, treft maatregelen om in goede gezondheid in het buitenland te verblijven. Toch kunt u onverhoopt ziek worden. Vlak voor die belangrijke vergadering waar u de halve wereld voor bent over gereisd. Voedselvergiftiging, oorpijn, of een allergische reactie; het kan zomaar gebeuren. In zulke gevallen is het fijn als gedegen medisch advies voorhanden is.

 

De gezondheidszorg is immers niet in elk land hetzelfde. Misschien verstaat u de lokale arts niet of kunt u zich niet voldoende verstaanbaar maken. Zijn de geneesmiddelen die hij u heeft voorgeschreven wel verantwoord voor u? En is het slim om met bepaalde klachten te vliegen? KLM Health Services biedt uitkomst.

Neem de dokter mee op reis!

Met de ‘Dokter mee op reis’-service van KLM Health Services kunt u 24/7 bellen, mailen, sms’en of Whatsappen met een deskundige van KLM Health Services. Niet alleen bij noodgevallen, maar ook bij twijfel. De artsen zijn gespecialiseerd in reizen en gezondheid en geven u direct advies. Gedegen, helder en in uw eigen taal. Ongeacht op welke manier u reist, of met welke luchtvaartmaatschappij. En als het nodig is, wordt u doorverwezen naar een dokter uit het AIR FRANCE KLM-artsennetwerk of een lokale gezondheidsinstelling. Zo is hoogwaardige medische ondersteuning altijd nabij!

De voordelen op een rij

  • 24 uur per dag medisch advies in uw eigen taal.
  • Niet alleen bij noodgevallen, maar ook bij twijfel gedegen advies.
  • Hulp van ervaren en gespecialiseerde artsen.
  • Doorverwijzing naar artsen uit het AIR FRANCE KLM-artsennetwerk.
  • Bij afsluiten van het abonnement kunt u per direct gebruik maken van de ‘Dokter mee op reis’.

Voor € 12,50 per maand kunt u tijdens uw verblijf in het buitenland onbeperkt een beroep doen op de artsen van KLM Health Services. Of profiteer van ons kennismakingsaanbod en sluit een jaarabonnement af voor slechts: € 59,95. Het ‘Dokter mee op reis’-serviceabonnement; uw ideale reisgenoot! Dokter mee op Reis

Flying Blue-deelnemer?

U kunt uw Miles besteden aan het ‘Dokter mee op reis’-serviceabonnement.